Keresés úti cél szerint

Izrael

Rendezés:
Körutazásunk Izraelben a lehető legrövidebb idő alatt mutatja meg az ország több ezer éves történelmi látnivalóinak legjavát. Nehéz feladat a három világvallás legszentebb helyeit, valamint az ország történelmét egybe sűríteni, de szerencsére a hazánk negyedénél is kisebb területen fekvő állam koncentráltan tartalmazza ezeket a helyszíneket. Így utunk egy hete alatt, 7 évezred világfordító történéseinek lábnyomába léphetnek utasaink!

Izrael /

249.900 Ft-tól *

IZRAEL - Ezt látnia kell! ***
2019.10.24
6 éj; leírás szerint

részletek >>
Programunk a világ egyik legérdekesebb országát járja be az északi Galileától, egészen a Negev sivatag déli sarkában található Eilatig. Jut idő minden látnivaló, történelmi helyszín, vagy éppen a három nagy világvallás legfontosabb szent helyeinek végigjárására. Sőt, programunkból a déli üdülőváros, a téli hónapokban is napfényben fürdő Eilat sem marad ki. A tartalmas körutazás végén a tengerparti városban többnapos pihenésre nyílik lehetőség!

Izrael /

299.900 Ft-tól *

Három tenger partjai közt, nagy körutazás Izraelben ***
2019.08.26, 2019.08.27, 2019.08.28 ...
9 éj; leírás szerint

részletek >>
Hiánypótló utazásra hívjuk a Kelet-magyarországi utasainkat, izraeli körutazásunkat debreceni repülőtéren kezdjük, így nem kell kora hajnalban Budapestre utazni, ezzel kellemesebb a környékbeliek utazási élménye. Amelyek aztán garantáltan folytatódnak Izraelben! A több ezer éves kulturális hagyaték, a három legfőbb világvallás emlékei, a kitűnő ételek és a kedves, nyíltszívű vendéglátás teszi igazán feledhetetlenné az utazást!

Izrael /

319.900 Ft-tól *

Izrael körutazás Debrecenből ***
2019.09.02
7 éj; leírás szerint

részletek >>

 
 
 
Sevenart