Keresés úti cél szerint

Spanyolország

Rendezés:
Ez a letisztult ifjúsági szálló a következő helyen található: Gran Vía. A város központjától alig 500 méterre található létesítmény minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A birtok 4. 0 kilométernél közelebb található a legfontosabb tömegközlekedési megállóktól. A barátságos 22 szoba mindegyike tökéletes hely a nap végi kikapcsolódásra. A(z) 2009. évben ezt a létesítményt átalakították. A szálláshely területe Wi-Fi kapcsolattal is a vendégek rendelkezésére áll. A(z) Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. A(z) Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) nem biztosít kiságyakat. A látogatók különleges igényeit is kielégítve, ez a mozgássérült-barát létesítmény néhány kerekesszékkel is hozzáférhető szobával rendelkezik. Ez a(z) Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) nem állatbarát. Az előzőleg említett szolgáltatások némelyikéért lehet, hogy fizetni kell.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

29.284 Ft-tól *

Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata)
2018.04.24, 2018.05.02, 2018.05.03 ...
2, 3, 4 éj; Önellátás

részletek >>
Ez a kimondottan a meleg közösségnek épült, kényelmes apartman szálloda megtalálható: Chueca-Fuencarral. A szálláshely összesen 16 hálószobát kínál. A szálláshely megépítése 1885-ig nyúlik vissza, és a(z) 2016. évben renoválták azt. Azok, akik ebben az épületben szállnak meg, a Wi-Fi hozzáférésnek köszönhetően mindig naprakészek maradhatnak. Itt a recepció nem áll 24 órán át rendelkezésre. A(z) Malasaña Central Suites igény esetén kisgyermekek számára kiságyat is biztosít. Az épületbe háziállat nem vihető be. A parkoló hasznos lehet a gépjárművel érkező vendégek számára. A(z) Malasaña Central Suites néhány szolgáltatásáért lehet, hogy további díjat kell fizetni.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

29.900 Ft-tól *

Malasaña Central Suites
2018.04.24, 2018.04.26, 2018.05.02 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
Ez a városi szálloda a fő üzleti negyed szívében található. A tömegközlekedési hálózat kapcsolatai a közelben találhatóak, melyek kényelmes hozzáférést biztosítanak Madrid központjához és a madridi repülőtérhez, amely 6 km-re található. Továbbá a hotel az A2-es és M30-as autópályákhoz is közel fekszik. A hotel tökéletes választás az üzleti utazók és a turisták számára egyaránt. Ezt a modern, légkondicionált létesítményt a közelmúltban újították fel, és most összesen 4 emeleten 74 szobával rendelkezik. A vendégek rendelkezésére álló szolgáltatások közé tartozik egy hangulatos kávézó és egy hangulatos bár. A szállodában TV-szoba is található, valamint nyilvános internet-hozzáférés is biztosított. A kényelmes és otthonos szobák teljesen felszerelt fürdőszobával, egyénileg szabályozható fűtéssel és légkondicionálóval, valamint TV-vel berendezettek.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

30.719 Ft-tól *

Travelodge Torrelaguna ***
2018.04.24, 2018.04.25, 2018.04.26 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
Ez az letisztult szálloda itt létesült: Chueca-Fuencarral. A város központjától alig 100 méterre épült szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A vendégek számára 300 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A vendégek mindössze 15. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A barátságos 22 lakegység mindegyike tökéletes hely a nap végi kikapcsolódásra. A(z) Hostal Condestable 2015 évben lett teljesen renoválva. Az itt megszállók mindig naprakész információkkal rendelkezhetnek a nyilvános helyiségekben elérhető internetnek és a Wi-Fi hozzáférésnek köszönhetően, míg az utóbbi a lakegységekben is rendelkezésre áll. A recepció 24 órán át a vendégek rendelkezésére áll. A(z) Hostal Condestable nem biztosít kiságyakat. A vendégeket semmi sem fogja zavarni az itt tartózkodás során, hiszen ez a létesítmény nem állatbarát. Ezen felül a helyszínen egy parkoló is a vendégek további kényelmét szolgálja. A(z) Hostal Condestable szállását igénybe vevő vendégek, élvezhetik ki a felkínált transzfer szolgáltatást. A(z) Hostal Condestable ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

31.641 Ft-tól *

Hostal Condestable **
2018.04.24, 2018.04.25, 2018.04.26 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
Ez a kedves szálloda itt létesült: Plaza Castilla-Chamartin. A szálláshely közel van a város legfontosabb tömegközlekedési megállóihoz. Az ingatlan 40 kényelmes hálószobával rendelkezik. A(z) 1995. évben az épület renováláson esett át. A hotel egész területén Wi-Fi is rendelkezésre áll. Ezen kívül ez az intézmény egész nap elérhető recepciót is biztosít. A fiatalabb vendégek számára igény esetén kiságy is elérhető. Ez a szálláshely nem állatbarát. A vendégek igénybe vehetik az ingatlan saját garázsát is. Bárki igénybe veheti a létesítmény által kínált konferencia szolgáltatásokat és létesítményeket, hogy egy eseményt itt ünnepeljen meg. A(z) Erase Un Hotel ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

32.105 Ft-tól *

Erase Un Hotel ***
2018.04.26
2 éj; Reggeli, Önellátás

részletek >>
Ez a hostel Madrid nyüzsgő idegenforgalmi központjában fekszik. A szálló mindössze egy rövid távolságra található a Puerta del Soltól. A látogatók itt ideális helyet találhatnak ahhoz, hogy felfedezzék a város által kínált lehetőségeket és izgalmas látnivalókat. Madrid főtere mindössze 150 méterre található, míg a királyi palota körülbelül 300 méterre fekszik. A tömegközlekedés kiváló kapcsolatai a hoteltől csak kis távolságra rejlenek. Ezen kívül az ingatlanból számos üzlet, étterem és szórakozóhely is könnyen megközelíthető. A szálloda kényelmes szálláslehetőségeket kínál, így tökéletes azon utazók számára, akik lazításra alkalmas, pihentető környezetben szeretnének megszállni.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

33.554 Ft-tól *

Hostal Las Fuentes
2018.04.24, 2018.04.25, 2018.04.26 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
Ez az egyszerű ifjúsági szálló itt található: Chueca-Fuencarral. A város központjától alig 50 méterre található birtok minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Az ifjúsági szálló közel van a legfontosabb szórakozási lehetőségekhez. Az utazók számára 150 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. Az alábbi szálláshelyen összesen 27 hálószoba áll rendelkezésre a vendégek kényelméért: Jemasaca Palma 61. A(z) Jemasaca Palma 61 2016 évben lett teljesen átalakítva. Minden vendég naprakész maradhat a(z) Jemasaca Palma 61 által nyújtott internetkapcsolatnak köszönhetően. A(z) Jemasaca Palma 61 24 órás recepciója a vendégek kényelmét szolgálja. A(z) Jemasaca Palma 61 igény esetén sem biztosít kiságyakat. Az épületbe háziállat nem hozható. A vendégek kényelme érdekében a(z) Jemasaca Palma 61 transzfer szolgáltatása is a rendelkezésükre áll. Ezek közül a szolgáltatások közül némelyik további költségekkel járhat.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

34.617 Ft-tól *

Jemasaca Palma 61
2018.04.24, 2018.04.25, 2018.04.26 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás, Reggeli

részletek >>
Ez az letisztult ifjúsági szálló alább található: Puerta del Sol-Plaza Mayor. A város központjától alig néhány lépésre épült szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A látogatók számára 10 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A látogatók mindössze 14. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az utazók élvezni fogják a békés és nyugodt itt tartózkodást, hisz az épület 9 szobából áll. A(z) 2016. évben ezt az ingatlant átalakították. Azok számára, akik szeretnének másokkal kapcsolatban maradni, a nyilvános helyiségekben és a privát területeken egyaránt internetkapcsolat is a rendelkezésére áll. Ez az ingatlan nem kínál 24 órán át elérhető recepciót. Sajnos nincsenek olyan lakótéri egységek, ahová mindenki, aki ezen a szálláshelyen száll meg, egy kiságyat is kérhet a kisgyermekek számára. Ebbe az ingatlanba háziállatok nem hozhatók. A vendégek kényelme érdekében repülőtéri transzfer szolgáltatás is rendelkezésre áll. A létesítmény ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

34.843 Ft-tól *

Hostal Rofer
2018.04.24, 2018.04.25, 2018.04.26 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
Ez az egyszerű ifjúsági szálló megtalálható: Puerta del Sol-Plaza Mayor. A város központjától alig 50 méterre található szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legfontosabb szórakozási lehetőségek az ifjúsági szálló közelében találhatók. A vendégek számára 50 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A látogatók mindössze 13. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A barátságos 17 vendégszoba mindegyike tökéletes hely a nap végi kikapcsolódásra. Az ingatlant a(z) 2012. évben építették fel. A(z) Matheu Hostal ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. Az itt megszállókat a 24 órás recepcióval rendelkező előtérben köszöntik. A(z) Matheu Hostal nem biztosít kiságyakat. Ebbe az ingatlanba háziállatok nem hozhatók.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

35.140 Ft-tól *

Matheu Hostal
2018.04.24, 2018.04.25, 2018.04.26 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás, Reggeli

részletek >>
Ez az egyszerű ifjúsági szálló alább található: Puerta del Sol-Plaza Mayor. A közvetlenül a város központjában található birtok minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A vendégek könnyűszerrel elérik a tömegközlekedési megállókat. Az épületben 38 barátságos lakótéri egység található. A minőség iránti folyamatos elköteleződés eredményeként ezen az ingatlanon a(z) 2016. évben teljes renoválást végeztek. Ezen felül a létesítményben Wi-Fi hozzáférést is kínálnak. A(z) El Pilar 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. Ebben az épületben kiságy nem áll a vendégek rendelkezésére. Erre a szálláshelyre háziállatok nem vihetők be. Ezek közül a szolgáltatások közül némelyik további költségekkel járhat.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

36.222 Ft-tól *

El Pilar
2018.04.24, 2018.04.25, 2018.04.26 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
Ez az egyszerű ifjúsági szálló itt létesült: Puerta del Sol-Plaza Mayor. A város központjától alig 100 méterre épült szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A létesítmény közel van a legfontosabb szórakozási lehetőségekhez. Az ügyfelek számára 100 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. Ez a kényelmes szálláshely garantálja a csendes itt tartózkodást, mivel csak 10 lakótéri egységből áll. A vendégek igénybe vehetik az épületben elérhető Wi-Fi kapcsolatot. A(z) La Vera nem kínál 24 órán át elérhető recepciót. A(z) La Vera nem biztosít kiságyakat. A vendégeket semmi sem fogja zavarni az itt tartózkodás során, hiszen ez az épület nem állatbarát. A vendégek kényelme érdekében a(z) La Vera transzfer szolgáltatása is a rendelkezésükre áll. Az ingatlan ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

36.359 Ft-tól *

La Vera *
2018.05.05, 2018.05.06, 2018.05.08 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
Ez az egyszerű apartman ideális választást kínál a meleg közösségnek, itt található: La Latina. Összesen 19 lakegység szolgálja a vendégek kényelmét. A(z) 2015. évben ezt az épületet átalakították. Az alábbi szálláshelyen mind a közös helyiségekben, mind a szobákban Wi-Fi kapcsolat is a vendégek rendelkezésére áll: Urban Vida Calatrava Ez a szálláshely nem működtet 24 órán át elérhető recepciót. A vendégek igénye esetén lakegységeikben egy kiságyat is a rendelkezésükre bocsátanak. Az itt megszállókat semmi sem fogja zavarni az itt tartózkodás során, hiszen ez a létesítmény nem állatbarát. Ezek közül a szolgáltatások közül némelyik további költségekkel járhat.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

37.871 Ft-tól *

Urban Vida Calatrava **
2018.04.24, 2018.04.25, 2018.04.26 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>

 
 
 
Sevenart