Keresés úti cél szerint

Spanyolország

Rendezés:
Ez az letisztult ifjúsági szálló itt létesült: Gran Vía. A város központjától alig 500 méterre épült létesítmény minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legközelebbi tömegközlekedési megállók és az ifjúsági szálló 4. 0 kilométerre fekszenek egymástól. A szálláshely összesen 22 lakegységet kínál. A(z) 2009. évben ebben a létesítményben átalakításokat végeztek. Mindenki, aki ezen a szálláshelyen száll meg, igénybe veheti az épületben elérhető Wi-Fi kapcsolatot. A(z) Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) 24 órás recepciója a vendégek kényelmét szolgálja. Ez a létesítmény igény esetén sem tud kiságyat biztosítani. Az ingatlan minden közösségi helyisége mozgássérült-barát. Az ingatlan mozgássérült-barát szobával is rendelkezik. Az épületbe háziállat nem hozható. A(z) Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

25.089 Ft-tól *

Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata)
2018.02.25, 2018.02.27, 2018.02.28 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
Ez a meleg közösségnek ideális választást kínáló, kedves apartman szálloda alább található: Chueca-Fuencarral. Az alábbi szálláshelyen összesen 16 szoba áll rendelkezésre a vendégek kényelméért: Malasaña Central Suites. Bár az ingatlan története egészen 1885-ig nyúlik vissza, a(z) 2016. évben átalakítást végeztek rajta. A(z) Malasaña Central Suites a közös helyiségekben Wi-Fi kapcsolatot biztosít a vendégek számára. Ez az épület nem működtet 24 órán át elérhető recepciót. Ebbe a létesítménybe háziállatok nem vihetők be. Ezen felül a helyszínen egy parkoló is a vendégek további kényelmét szolgálja. Az előzőleg említett szolgáltatások némelyikéért lehet, hogy fizetni kell.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

25.319 Ft-tól *

Malasaña Central Suites
2018.02.25, 2018.02.27, 2018.02.28 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
Ez a meleg közösségnek ideális választást kínáló, elragadó VR apartman alább található: Las Ramblas. A város központjától alig 100 méterre épült létesítmény minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Nem messze több tömegközlekedési megálló található, ahonnan a látogatók felderíthetik a környéket. A szálláshely 600 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. A(z) Bacardi Central Suites kényelmes épülete garantálja a csendes itt tartózkodást, mivel csak 15 szobából áll. A szálláshely megépítése 1865-ig nyúlik vissza, és a(z) 2014. évben renoválták azt. Továbbá a helyszínen internetkapcsolat is rendelkezésre áll. Ez az épület nem kínál 24 órán át elérhető recepciót. Sajnos nincsenek olyan lakegységek, ahová azok, akik ebben az ingatlanban szállnak meg, egy kiságyat is kérhetnek a kisgyermekek számára. Ebbe az épületbe háziállatok nem hozhatók. A szálláshely parkolóval és garázzsal rendelkezik. A környezetbarát épületben szívesen látják a vendégeket. A(z) Bacardi Central Suites minden olyan szükséges szolgáltatással és kényelmi berendezéssel rendelkezik, ami egy sikeres üzleti esemény lebonyolításához szükséges. A(z) Bacardi Central Suites néhány szolgáltatásáért lehet, hogy további díjat kell fizetni.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Barcelona

25.921 Ft-tól *

Bacardi Central Suites ****
2018.03.04, 2018.03.08, 2018.03.09 ...
2, 3, 4 éj; Önellátás

részletek >>
Hostel épült 1978. Hostel felújítás történt 2016. Az ingatlan 9 szobából áll. Az ingatlan a következőkből áll 5 kétágyas szobák. Ez a hostel tökéletes azok számára, akik egy szerény, de minőségi szállást keresnek. Az ingatlan a nyilvános helyeken légkondicionálással rendelkezik. A vendégek a kabátjaikat az öltözőbe tehetik. Lift a vendégek nagyobb kényelmét szolgálja. A vendégek használhatják a kulcsmegőrző szolgáltatást. A Hostel mobil telefon lefedettséggel rendelkezik. A vendégek használhatják az internet hozzáférést munkához és az otthoniakkal való kapcsolattartáshoz. A hosszú ideig tartózkodó vendégeket gyorstisztító szalon szolgálja ki. A vendégek kényelmét szolgálja a repülőtéri transzfer szolgáltatás.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

27.861 Ft-tól *

Hostal Rofer
2018.02.24, 2018.02.25, 2018.02.27 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
Ez a kedves szálloda megtalálható: Plaza Castilla-Chamartin. A város legfontosabb tömegközlekedési megállóiból a birtok könnyen elérhető. A létesítmény 40 kényelmes hálószobával rendelkezik. A(z) 1995. évben a szálláshelyet teljes mértékig átalakították. Továbbá a helyszínen internetkapcsolat is rendelkezésre áll. A recepció egész nap nyitva tart. A(z) Erase Un Hotel igény esetén kisgyermekek számára kiságyat is biztosít. Ez a(z) Erase Un Hotel nem állatbarát létesítmény. Ezen felül ez az ingatlan garázst biztosít az autóval érkező utazók számára. Az ingatlan funkcionális üzleti létesítményekkel is rendelkezik, melyek ideálisak az üzleti célból utazók számára. Az előzőleg említett szolgáltatások némelyikéért lehet, hogy fizetni kell.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

27.898 Ft-tól *

Erase Un Hotel ***
2018.03.10, 2018.03.11, 2018.03.25 ...
2, 3, 4, 5 éj; Reggeli, Önellátás

részletek >>
Ez a hostel Madrid nyüzsgő idegenforgalmi központjában fekszik. A szálló mindössze egy rövid távolságra található a Puerta del Soltól. A látogatók itt ideális helyet találhatnak ahhoz, hogy felfedezzék a város által kínált lehetőségeket és izgalmas látnivalókat. Madrid főtere mindössze 150 méterre található, míg a királyi palota körülbelül 300 méterre fekszik. A tömegközlekedés kiváló kapcsolatai a hoteltől csak kis távolságra rejlenek. Ezen kívül az ingatlanból számos üzlet, étterem és szórakozóhely is könnyen megközelíthető. A szálloda kényelmes szálláslehetőségeket kínál, így tökéletes azon utazók számára, akik lazításra alkalmas, pihentető környezetben szeretnének megszállni.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

27.943 Ft-tól *

Hostal Las Fuentes
2018.02.25, 2018.02.27, 2018.02.28 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
A hostel Barcelona Gracia negyedében, élettel teli környéken helyezkedik el, mindössze 200 méterre a Diagonal metróállomástól.  Az ide látogatókat érdekességek sokasága csábítja majd a felfedezésre. A helyszínről számos látványosság, így többek között a Güell park, a Las Ramblas, valamint a Gaudi által tervezett Casa Batlló és Casa Mila is könnyen megközelíthető. Gracia csinos közterein vendéglők, bárok és kávézók sorakoznak. A Plaza del Sol mindössze 400 méterre található. A szálloda meleg vendégszeretettel várja az oda látogatókat, Az ízlésesen berendezett vendégszobákban kényelmesen kipihenhetők a városnézéssel töltött hosszú napok fáradalmai.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Barcelona

28.086 Ft-tól *

BCN Urban Hotels Bonavista **
2018.02.25, 2018.03.06, 2018.03.08 ...
2, 3, 4 éj; Önellátás

részletek >>
Ez a kényelmes szálloda a következő helyen található: Puerta del Sol-Plaza Mayor. A város központjától alig 10 méterre épült szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legközelebbi tömegközlekedési megállók 6. 0 kilométerre találhatók. A látogatók mindössze 3. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az alábbi szálláshely összesen 39 szobával rendelkezik: Anaco. A(z) Anaco 2002 évben lett renoválva. A létesítmény lehetővé teszi a közös helyiségekben és a lakegységekben Wi-Fi kapcsolatot a vendégek számára. Az utazók kiélvezhetik a 24 órán át rendelkezésre álló recepció kényelmét. Igény esetén minden lakótéri egységben kiságyat is biztosítanak a kisgyermekek számára. Ebbe az épületbe háziállatok nem vihetők be. A szálláshely ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

28.191 Ft-tól *

Anaco ***
2018.02.25, 2018.02.27, 2018.02.28 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás, Reggeli

részletek >>
Ez a városi szálloda a fő üzleti negyed szívében található. A tömegközlekedési hálózat kapcsolatai a közelben találhatóak, melyek kényelmes hozzáférést biztosítanak Madrid központjához és a madridi repülőtérhez, amely 6 km-re található. Továbbá a hotel az A2-es és M30-as autópályákhoz is közel fekszik. A hotel tökéletes választás az üzleti utazók és a turisták számára egyaránt. Ezt a modern, légkondicionált létesítményt a közelmúltban újították fel, és most összesen 4 emeleten 74 szobával rendelkezik. A vendégek rendelkezésére álló szolgáltatások közé tartozik egy hangulatos kávézó és egy hangulatos bár. A szállodában TV-szoba is található, valamint nyilvános internet-hozzáférés is biztosított. A kényelmes és otthonos szobák teljesen felszerelt fürdőszobával, egyénileg szabályozható fűtéssel és légkondicionálóval, valamint TV-vel berendezettek.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

28.273 Ft-tól *

Travelodge Torrelaguna ***
2018.02.24, 2018.02.25, 2018.02.27 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
Ez az otthonos ifjúsági szálló itt létesült: Puerta del Sol-Plaza Mayor. A város központjától 50 méterre fekvő birtok egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A vendégek értékelni fogják az ingatlan közelségét a legfontosabb szórakozási lehetőségekhez. Az ügyfelek számára 50 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. Az utazók mindössze 13. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az épületben 17 barátságos lakegység található. A szálláshely építésének éve: 2012. Minden vendég naprakész maradhat a helyszíni internetkapcsolatnak köszönhetően. Az utazók kiélvezhetik a 24 órán át rendelkezésre álló recepció kényelmét. Ez az épület igény esetén sem tud kiságyat biztosítani. Azok, akik nem kedvelik az állatokat, jól fogják itt érezni magukat, hiszen ebbe a létesítménybe háziállat nem hozható.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

28.647 Ft-tól *

Matheu Hostal
2018.02.25, 2018.02.27, 2018.02.28 ...
2, 3, 4, 5 éj; Reggeli, Önellátás

részletek >>
Ez az egyszerű szálloda megtalálható: Chueca-Fuencarral. A város központjától 100 méterre fekvő szálloda egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. Az ügyfelek számára 300 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. Az ügyfelek mindössze 15. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A szálláshely 22 kényelmes vendégszobával rendelkezik. A(z) 2015. évben az ingatlan renováláson esett át. Minden vendég naprakész maradhat a helyszíni internetkapcsolatnak köszönhetően. A(z) Hostal Condestable 24 órás recepciót biztosít. Ebben az ingatlanban kiságy nem áll a vendégek rendelkezésére. Ez a(z) Hostal Condestable nem állatbarát. A parkoló hasznos lehet a gépjárművel érkező vendégek számára. Azok, akik ebben a létesítményben szállnak meg, igényelhetik a repülőtéri transzfer szolgáltatást. Ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat kell fizetni.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

28.714 Ft-tól *

Hostal Condestable **
2018.02.25, 2018.02.27, 2018.02.28 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>
Ez az otthonos ifjúsági szálló megtalálható: Puerta del Sol-Plaza Mayor. A város központjától alig néhány lépésre épült ifjúsági szálló minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A tömegközlekedési megállók csak egy rövid sétára vannak. A vendégek mindössze 15. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Akik szeretnének elmenekülni a mindennapos nyüzsgéstől és sürgés-forgástól, ebben a létesítményben békét és nyugalmat fognak találni. null A látogatók igénybe vehetik az épületben elérhető Wi-Fi kapcsolatot. A recepció 24 órán át, a hét minden napján nyitva tart. Ez az ingatlan igény esetén sem tud kiságyat biztosítani. Ez az épület nem állatbarát. Minden az ingatlanban megszálló vendég egyszerűen eljuthat a repülőtérre a rendelkezésre álló transzfer szolgáltatásnak köszönhetően. A létesítmény funkcionális üzleti létesítményekkel is rendelkezik, melyek ideálisak az üzleti célból utazók számára. Ezen szolgáltatások közül némelyek lehet, hogy további költségekkel járnak.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Spanyolország / Madrid

28.780 Ft-tól *

Hostal Rober
2018.02.25, 2018.02.27, 2018.02.28 ...
2, 3, 4, 5 éj; Önellátás

részletek >>

 
 
 
Sevenart