Keresés úti cél szerint

Szlovákia

Rendezés:
Egynapos túrára hívjuk az érdeklődőket az Alacsony-Tátra főgerincére, annak talán legszebb, legmagasabb részére. Túránk során megmásszuk a hegység legmagasabb csúcsait, meglátogatjuk legismertebb menedékházait, az alapvetően gyephavas jellegű, de ezen a részen inkább sziklás, hullámzó főgerincen túrázva járjuk be Szlovákia harmadik legmagasabb hegysége, az Alacsony-Tátra főgerincének egyik legvonzóbb, a Magas-Tátra magashegyi részére leginkább hasonlító szakaszát. Aki szereti a Tátra sziklavilágát, és nem jelent számára nehézséget egy jelentős szintkülönbségű csúcstúra, annak itt a helye!

Szlovákia /

12.900 Ft-tól *

Alacsony - Tátra főgerinc, Gyömbér - Chopok - Dereše Nincsbesorolás
2019.07.13
1 nap; önellátás

részletek >>
Ha szereted a látványos folyóvölgyeket, az izgalmas turistautakat, és egy egynapos kirándulás keretében szeretnéd bejárni a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park egyik legismertebb turistaútját, akkor ezt a túrát neked találták ki! Egy távban hosszú, de szintkülönbségben nem jelentős túra során kezdetétől a végéig bejárjuk a Hernád szűk áttörését, majd felkapaszkodunk a méltán népszerű Tamásfalvi-kilátóba, hogy felülről is megcsodáljuk a természet e nagyszerű alkotását.

Szlovákia / Tátra

12.900 Ft-tól *

Szlovák Paradicsom – Hernád-áttörés Nincsbesorolás
2019.05.11, 2019.08.11
1 nap; önellátás

részletek >>
A túra útvonaláról közel s távol hat olyan tátrai csúcs látható, melyet jelzett turistaúton elérhetünk. Utunk hűs vizű tengerszemek mellett a Magas-Tátra fő turistaútján, a Felső turistaút (Magisztrále) sziklás ösvényén vezet, szép völgyeket keresztezve. A túra során érintjük az Oszterva-nyeregből nem jelzett, de szabadon járható úton egy-két perc alatt elérhető Oszterva csúcsát, amely így a Magas-Tátra kilencedik, bárki által elérhető csúcsának minősül. Ezt kínáljuk ezzel a túrával, melyet a Tátra magashegyi környezetére nyíló kilátás miatt semmiképpen nem szabad kihagyni!

Szlovákia / Tátra

12.900 Ft-tól *

Magas-Tátra, Magisztrále út Nincsbesorolás
2019.06.22, 2019.10.05
1 nap; önellátás

részletek >>
A Tátrák és Fátrák árnyékában megbújó Kócs-hegységnek a híre is alig jut el kis hazánkba, pedig kis területe és közepes magassága ellenére bővelkedik látványos túralehetőségekben. A hegycsoport az Árva és a Vág völgye közé szorulva Szlovákia középső részén található. Ezen a túrán a hegység legmagasabb csúcsát, a Felvidék ismertebb hegységeibe vezető útjaink során sokszor megcsodált Nagy-Kócsot (1608 m) másszuk meg.

Szlovákia / Tátra

12.900 Ft-tól *

Kócs-havas, Nagy-Kócs Nincsbesorolás
2019.04.27
1 nap; önellátás

részletek >>
A Vág folyó által kettéosztott Kis-Fátra népszerűségét tekintve Szlovákia második legnépszerűbb, egyben a legnyugatabbra fekvő magashegysége. Gyephavas jellegű, virágokkal borított látványos, meredek hegyoldalak, füves csúcsok, kellemes gerinctúrák a csak ritkán elkeskenyedő főgerincen, hangulatos menedékházak várnak az erre járókra. Ezen a túrán a hegység legmagasabb csúcsa, a Nagy-Kriván mellett bejárjuk a Kis-Fátra méltán népszerű főgerincének legszebb szakaszát is.

Szlovákia / Tátra

12.900 Ft-tól *

A Kis-Fátra legmagasabb csúcsa és főgerince Nincsbesorolás
2019.06.15
1 nap; önellátás

részletek >>
Kellemes gyalogtúra a Magas-Tátra egyik leginkább magával ragadó szegletébe, a Zöld-tó partján álló Zöld-tavi menedékházhoz. Igen látványos, könnyen végigjárható túra, melynek végén, a házhoz megérkezve kinyílik a látóhatár. Legendákkal övezett hófedte hegycsúcsok, friss hegyi levegő, ízletes tátrai ételek és italok. Kényelmes kirándulásra hívunk mindenkit a Magas-Tátra keleti részének legszebb, a turisták körében méltán népszerű völgyébe!

Szlovákia / Tátra

13.500 Ft-tól *

Magas-Tátra gyalogtúra: Zöld-tavi menedékház Nincsbesorolás
2019.05.18, 2019.07.20, 2019.10.19
1 nap; önellátás

részletek >>
Tarts velünk és hódítsuk meg hótalppal az Alacsony-Tátra legmagasabb csúcsait. A Chopokról és a Gyömbérről páratlan panoráma tárul elénk, a gerinctúra során végig a Magas-Tátra hegyvonulatában gyönyörködhetünk. A csúcsról lefelé útba ejtjük a hangulatos Štefánik menedékházat, hogy elszürcsölhetünk egy forró teát vagy egy finom káposztalevest.  A hótalp olyan téli felszerelés, amely nagy hóban megkönnyíti teszi a mozgást, bármilyen bakancsra rögzíthető és használata mindenki számára rövid idő alatt elsajátítható.

Szlovákia / Tátra

14.900 Ft-tól *

Hótalpas túra a Gyömbér 2043 méteres csúcsára Nincsbesorolás
2019.01.26
1 nap; önellátás

részletek >>
Élményekben bővelkedő kirándulásra hívjuk a Magas-Tátra sziklavilágának kedvelőit és azokat, akik még csak ismerkednek a világ legkisebb magashegységével. Napfényben fürdőző csúcsok, tiszta vizű tavak és vízesések, friss hegyi levegő, hangulatos menedékházak, ízletes ételek és italok. Felejthetetlen élmények várnak rád, ha velünk tartasz.

Szlovákia / Tátra

57.900 Ft-tól *

Nyári kalandok a Magas-Tátrában Nincsbesorolás
2019.06.13
3 éj; reggeli

részletek >>
Havas fenyvesek, 2000 méter fölé nyúló hófödte hegycsúcsok, alattuk téli álmukat alvó mély völgyek, téli arcukat mutató hatalmas tengerszemek, szarlotkát és forralt bort kínáló hangulatos menedékházak. Ugye csábító ajánlat? Akinek mindez nem elég, annak a túrák után esti séta Zakopane sétálóutcájában, a mindig turistáktól nyüzsgő Krupówkin. Ezzel a programmal várjuk a téli Tátra szerelmeseit ezen a hosszú hétvégén, gyere velünk Lengyelország téli fővárosába, a vendégszeretetükről híres góralok hazájába!

Szlovákia /

59.900 Ft-tól *

Téli túra a Lengyel Tátrában Nincsbesorolás
2019.02.21
3 éj; reggeli

részletek >>
Csak a friss hó ropog a lábad alatt, a csendet a szíved zakatolása töri meg, érzed a természet odaadó barátságát, a szél hűvösét a piros arcodon…..
Az év utolsó napjait az Aggteleki Nemzeti Parkban és Szlovákiában töltjük. Gyalogtúra, barlangtúra, sok játék és egy fergeteges Szilveszteri-Újévi mulatság vár rád, ha velünk tartasz!

Szlovákia /

81.900 Ft-tól *

Aktív szilveszter az Aggteleki-karsztvidéken és Szlovákiában Nincsbesorolás
2018.12.29
3 éj; félpanzió

részletek >>

 
 
 
Sevenart