Keresés úti cél szerint

Szlovákia

Rendezés:
Gyere velünk az Alacsony-Tátra keleti részének legmagasabb, egyik legszebb kilátással rendelkező csúcsára, melyről szemet gyönyörködtető kilátás nyílik minden égtáj felé, elsősorban a Magas-Tátra és a Gömör-Szepesi Érchegység vonulataira.

Szlovákia / Tátra

10.900 Ft-tól *

Alacsony-Tátra: Csúcstúra a Király-hegyre (1946 méter) Nincsbesorolás
2017.08.06
1 nap; önellátás

részletek >>
A Tátrák és Fátrák árnyékában megbújó Kócs-hegységnek a híre is alig jut el kis hazánkba, pedig kis területe és közepes magassága ellenére bővelkedik látványos túralehetőségekben. A hegycsoport az Árva és a Vág völgye közé szorulva Szlovákia középső részén található. Ezen a túrán a hegység legmagasabb csúcsát, a Felvidék ismertebb hegységeibe vezető útjaink során sokszor megcsodált Nagy-Kócsot (1608 m) másszuk meg.

Szlovákia /

10.900 Ft-tól *

Kócs-havas, Nagy-Kócs Nincsbesorolás
2017.09.10
1 nap; önellátás

részletek >>
A Magas-Tátra számtalan szebbnél szebb túracélpontot kínál, ezek közül egyértelműen a Tengerszem-csúcs (Rysy) tart számot a legnagyobb érdeklődésre. A csúcsra vezető túraútvonalon varázslatos szépségű tengerszemek mellett, izgalmas, technikai segédeszközökkel biztonságosan járhatóvá tett sziklapárkányon át jutunk el a Tátra legmagasabban fekvő menedékházához. Innen szinte karnyújtásnyira van a Magas-Tátra legmagasabb, jelzett turistaúton elérhető csúcsa, melynek tetején a páratlan tátrai panorámában gyönyörködve élhetjük át a csúcshódítás izét.

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

A Tengerszem csúcs meghódítása (2499 méter) Nincsbesorolás
2017.09.23
1 nap; önellátás

részletek >>
A Magas-Tátra legszebb, legnépszerűbb, de egyúttal legnagyobb technikai felkészültséget is igénylő hágója, a Kis- és a Nagy-Tarpataki-völgy között fekvő Vörös-torony-hágó. Igényes, táji szépségekben és technikai nehézségekben bővelkedő magashegyi túra a Magas-Tátra hatalmas sziklafalai alatt, melynek során tavak sorát érintve kóstolhatunk bele a tátrai túrázás szépségeibe. A Tátra hágótúrái közül ez a túra a legigényesebb, de ehhez mérten az élmények is garantáltak!

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

Magas-Tátra hágótúrák Vörös-torony-hágó (2352 m) Nincsbesorolás
2017.09.09
1 nap; önellátás

részletek >>
Gyönyörű fenyvesek, hatalmas sziklafalakkal körülvett, alant szelíd, fentebb vadabb völgyek, és természetesen a Magas-Tátra talán leglátványosabb tavai jellemzik ezt a gyalogtúrát. A Magas-Tátra egyik legszebb, legnépszerűbb völgyében és annak egyik felső völgykatlanában igazán közel érezhetjük magunkhoz a természetet, a lélegzetelállítóan szép tátrai tavak pedig külön emlékezetessé teszik az egyébként is magával ragadó magashegyi látványt.

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

A Magas-Tátra legszebb tavai Nincsbesorolás
2017.08.19
1 nap; önellátás

részletek >>
Ha velünk tartasz, kellemes társaságban mászhatod meg a Kis-Fátra méltán legnépszerűbb csúcsát, a Nagy-Rozsutec mészkőpiramisát, melyre közepes magassága ellenére felső részén magashegyi jellegű út vezet. Egy létrákkal és láncokkal járhatóvá tett vadregényes szurdokvölgyön át jutunk el a csúcs lábához, ahonnan meredek emelkedő vezet a szép kilátásáról híres csúcsra.

Szlovákia /

11.900 Ft-tól *

Nagy-Rozsutec gyalogtúra. Nincsbesorolás
2017.08.05
1 nap; nincs

részletek >>
A Magas-Tátra egyik jellegzetes csúcsa a Kriván, amely csodás panorámával várja a túrázókat. A csúcsról körülnézve egyik irányban a Liptói-Tátra lágyságát, míg a másik irányban a Magas-Tátra vad sziklatengerét csodálhatjuk. A szlovákok nemzeti jelképének számító csúcs kötelező célpont minden, a Magas-Tátrában rendszeresen túrázó turista számára.

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

Magas-Tátra: Túra a Krivánra (2495 méter) Nincsbesorolás
2017.07.29
1 nap; nincs

részletek >>
Ha szereted a látványos folyóvölgyeket, az izgalmas turistautakat, és egy egynapos kirándulás keretében szeretnéd bejárni a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park egyik legismertebb turistaútját, akkor ezt a túrát neked találták ki! Egy távban hosszú, de szintkülönbségben nem jelentős túra során kezdetétől a végéig bejárjuk a Hernád szűk áttörését, majd felkapaszkodunk a méltán népszerű Tamásfalvi-kilátóba, hogy felülről is megcsodáljuk a természet e nagyszerű alkotását.

Szlovákia /

11.900 Ft-tól *

Szlovák Paradicsom – Hernád-áttörés Nincsbesorolás
2017.08.26
1 nap; önellátás

részletek >>
Minden magyar túrázó előbb vagy utóbb kapcsolatba kerül a Magas-Tátrával, sőt többségük itt szerzi az első magashegyi élményeit is. Csodás bércek és vad ormok látványa magával ragadja az utazó képzeletét, de a Tátra ösvényein barangolva tényleg egy elvarázsolt világba csöppenünk.

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

Magas-Tátra: Nagyszalóki-csúcs (2452 m) Nincsbesorolás
2017.07.08
1 nap; önellátás

részletek >>
Kellemes gyalogtúra a Magas-Tátra egyik leginkább magával ragadó szegletébe, a Zöld-tó partján álló Zöld-tavi menedékházhoz. Igen látványos, könnyen végigjárható túra, melynek végén, a házhoz megérkezve kinyílik a látóhatár. Legendákkal övezett hófedte hegycsúcsok, friss hegyi levegő, ízletes tátrai ételek és italok. Kényelmes kirándulásra hívunk mindenkit a Magas-Tátra keleti részének legszebb, a turisták körében méltán népszerű völgyébe!

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

Magas-Tátra gyalogtúra: Zöld-tavi menedékház Nincsbesorolás
2017.08.12
1 nap; önellátás

részletek >>
A Magas-Tátra legszebb, legfontosabb hágóit bejáró túrasorozatunk második állomása a hegység legmagasabb, turistaúton elérhető hágója, a Kis-Tarpataki-völgy felső részén fekvő Kis-Nyereg-hágó. Igényes és táji szépségekben bővelkedő túra a Magas-Tátra vadregényes sziklatömbjei között, melynek során belekóstolunk a magashegyi túrázás minden szépségébe. Ha teljesíted a túrát, garantáltan felejthetetlen élményekben lesz részed.

Szlovákia /

12.900 Ft-tól *

Magas-Tátra hágótúrák, Kis-nyereg-hágó (2372 m) Nincsbesorolás
2017.09.03
1 nap; önellátás

részletek >>
A túra útvonaláról közel s távol hat olyan tátrai csúcs látható, melyet jelzett turistaúton elérhetünk. Utunk hűs vizű tengerszemek mellett a Magas-Tátra fő turistaútján, a Felső turistaút (Magisztrále) sziklás ösvényén vezet, szép völgyeket keresztezve. A túra során érintjük az Oszterva-nyeregből nem jelzett, de szabadon járható úton egy-két perc alatt elérhető Oszterva csúcsát, amely így a Magas-Tátra kilencedik, bárki által elérhető csúcsának minősül. Ezt kínáljuk ezzel a túrával, melyet a Tátra magashegyi környezetére nyíló kilátás miatt semmiképpen nem szabad kihagyni!

Szlovákia /

12.900 Ft-tól *

Magas-Tátra, Magisztrále út Nincsbesorolás
2017.09.30
1 nap; önellátás

részletek >>

 
 
 
Sevenart