Keresés úti cél szerint

Szlovákia

Rendezés:
Gyere velünk az Alacsony-Tátra keleti részének legmagasabb, egyik legszebb kilátással rendelkező csúcsára, melyről szemet gyönyörködtető kilátás nyílik minden égtáj felé, elsősorban a Magas-Tátra és a Gömör-Szepesi Érchegység vonulataira.

Szlovákia / Tátra

10.900 Ft-tól *

Alacsony-Tátra: Csúcstúra a Király-hegyre (1946 méter) Nincsbesorolás
2018.10.14
1 nap; önellátás

részletek >>
Gyönyörű tengerszemek, vad sziklabércek, füves hágók, hívogató csúcsok. Ezt kínáljuk a Kapor-csúcsra vezető túrával, amely a Magas-Tátra hét, turisták által is elérhető csúcsa közé tartozik. Útközben, illetve a csúcsra felérve több, korábban már meghódított, vagy még meghódításra váró tátrai csúcs panorámájában gyönyörködhetünk, ezt a túrát azonban elsősorban a Nagy-Hincó-tóra, valamint a Menguszfalvi-csúcsokra és a Vadorzó-hágóra nyíló, párját ritkító kilátás miatt nem szabad kihagyni!

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

Magas-Tátra gyalogtúra: Kapor csúcs 2367 méter Nincsbesorolás
2018.09.15
1 nap; önellátás

részletek >>
A Magas-Tátra számtalan szebbnél szebb túracélpontot kínál, ezek közül egyértelműen a Tengerszem-csúcs (Rysy) tart számot a legnagyobb érdeklődésre. A csúcsra vezető túraútvonalon varázslatos szépségű tengerszemek mellett, izgalmas, technikai segédeszközökkel biztonságosan járhatóvá tett sziklapárkányon át jutunk el a Tátra legmagasabban fekvő menedékházához. Innen szinte karnyújtásnyira van a Magas-Tátra legmagasabb, jelzett turistaúton elérhető csúcsa, melynek tetején a páratlan tátrai panorámában gyönyörködve élhetjük át a csúcshódítás izét.

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

A Tengerszem csúcs meghódítása (2499 méter) Nincsbesorolás
2018.08.25
1 nap; önellátás

részletek >>
Ha szereted a látványos folyóvölgyeket, az izgalmas turistautakat, és egy egynapos kirándulás keretében szeretnéd bejárni a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park egyik legismertebb turistaútját, akkor ezt a túrát neked találták ki! Egy távban hosszú, de szintkülönbségben nem jelentős túra során kezdetétől a végéig bejárjuk a Hernád szűk áttörését, majd felkapaszkodunk a méltán népszerű Tamásfalvi-kilátóba, hogy felülről is megcsodáljuk a természet e nagyszerű alkotását.

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

Szlovák Paradicsom – Hernád-áttörés Nincsbesorolás
2018.08.25
1 nap; önellátás

részletek >>
A Magas-Tátra korábban már meghódított hét csúcsa után egy, a közelmúltban jelzésekkel ellátott csúcsra hívjuk a tátrai túrák kedvelőit. A nyolcadik, turisták által elérhető népszerű kilátócsúcsról szép kilátás tárul elénk a Zöld-tavi-völgyre és mellékvölgyeire, valamint a völgyeket övező hegycsúcsokra, pl. a korábbi túránkon már meghódított Fehér-tavi-csúcsra, valamint ettől keletre a Bélai-Tátra mészkőgerincére. A Késmárki-Zöld-tótól a Nagy-Fehér-tóig bezárólag ugyancsak jól láthatóak innen az ezekben a völgyekben megbúvó kisebb-nagyobb tavak, tengerszemek.

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

Magas-Tátra, Nagy-Morgás csúcs Nincsbesorolás
2018.09.29
1 nap; önellátás

részletek >>
A túra útvonaláról közel s távol hat olyan tátrai csúcs látható, melyet jelzett turistaúton elérhetünk. Utunk hűs vizű tengerszemek mellett a Magas-Tátra fő turistaútján, a Felső turistaút (Magisztrále) sziklás ösvényén vezet, szép völgyeket keresztezve. A túra során érintjük az Oszterva-nyeregből nem jelzett, de szabadon járható úton egy-két perc alatt elérhető Oszterva csúcsát, amely így a Magas-Tátra kilencedik, bárki által elérhető csúcsának minősül. Ezt kínáljuk ezzel a túrával, melyet a Tátra magashegyi környezetére nyíló kilátás miatt semmiképpen nem szabad kihagyni!

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

Magas-Tátra, Magisztrále út Nincsbesorolás
2018.10.06
1 nap; önellátás

részletek >>
A Magas-Tátra legmagasabban, 2015 méter tengerszint feletti magasságban fekvő, egész éven át nyitva tartó menedékházába, a dr. Téry Ödön által megálmodott Téry-menedékházba hívjuk a tátrai túrák szerelmeseit. Kényelmes völgytúra a Kis-Tarpataki-völgyben, egy nagyobb majd egy kisebb kaptató, és máris megérkezünk a Szepesi-Öt-tónak helyt adó Öt-tavi-katlanba, ahol a kisebb-nagyobb tengerszemeket egymástól elválasztó fennsíkon áll az 1899-ben megnyitott hangulatos menedékház.

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

Magas-Tátra, Téry menedékház Nincsbesorolás
2018.10.20
1 nap; önellátás

részletek >>
Kellemes gyalogtúra a Magas-Tátra egyik leginkább magával ragadó szegletébe, a Zöld-tó partján álló Zöld-tavi menedékházhoz. Igen látványos, könnyen végigjárható túra, melynek végén, a házhoz megérkezve kinyílik a látóhatár. Legendákkal övezett hófedte hegycsúcsok, friss hegyi levegő, ízletes tátrai ételek és italok. Kényelmes kirándulásra hívunk mindenkit a Magas-Tátra keleti részének legszebb, a turisták körében méltán népszerű völgyébe!

Szlovákia / Tátra

11.900 Ft-tól *

Magas-Tátra gyalogtúra: Zöld-tavi menedékház Nincsbesorolás
2018.10.27
1 nap; önellátás

részletek >>
A Magas-Tátra legszebb, legfontosabb hágóit bejáró túrasorozatunk második állomása a hegység legmagasabb, turistaúton elérhető hágója, a Kis-Tarpataki-völgy felső részén fekvő Kis-Nyereg-hágó. Igényes és táji szépségekben bővelkedő túra a Magas-Tátra vadregényes sziklatömbjei között, melynek során belekóstolunk a magashegyi túrázás minden szépségébe. Ha teljesíted a túrát, garantáltan felejthetetlen élményekben lesz részed.

Szlovákia / Tátra

12.900 Ft-tól *

Magas-Tátra hágótúrák, Kis-nyereg-hágó (2372 m) Nincsbesorolás
2018.09.08
1 nap; önellátás

részletek >>

 
 
 
Sevenart