Keresés úti cél szerint

Szlovákia

Rendezés:
Ha szereted a látványos folyóvölgyeket, az izgalmas turistautakat, és egy egynapos kirándulás keretében szeretnéd bejárni a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park egyik legismertebb turistaútját, akkor ezt a túrát neked találták ki! Egy távban hosszú, de szintkülönbségben nem jelentős túra során kezdetétől a végéig bejárjuk a Hernád szűk áttörését, majd felkapaszkodunk a méltán népszerű Tamásfalvi-kilátóba, hogy felülről is megcsodáljuk a természet e nagyszerű alkotását.

Szlovákia / Tátra

12.900 Ft-tól *

Szlovák Paradicsom – Hernád-áttörés Nincsbesorolás
2019.08.11
1 nap; önellátás

részletek >>
Gyönyörű tengerszemek, vad sziklabércek, füves hágók, hívogató csúcsok. Ezt kínáljuk a Kapor-csúcsra vezető túrával, amely a Magas-Tátra hét, turisták által is elérhető csúcsa közé tartozik. Útközben, illetve a csúcsra felérve több, korábban már meghódított, vagy még meghódításra váró tátrai csúcs panorámájában gyönyörködhetünk, ezt a túrát azonban elsősorban a Nagy-Hincó-tóra, valamint a Menguszfalvi-csúcsokra és a Vadorzó-hágóra nyíló, párját ritkító kilátás miatt nem szabad kihagyni!

Szlovákia / Tátra

12.900 Ft-tól *

Magas-Tátra gyalogtúra: Kapor csúcs 2367 méter Nincsbesorolás
2019.09.28
1 nap; önellátás

részletek >>
A Magas-Tátra számtalan szebbnél szebb túracélpontot kínál, ezek közül egyértelműen a Tengerszem-csúcs (Rysy) tart számot a legnagyobb érdeklődésre. A csúcsra vezető túraútvonalon varázslatos szépségű tengerszemek mellett, izgalmas, technikai segédeszközökkel biztonságosan járhatóvá tett sziklapárkányon át jutunk el a Tátra legmagasabban fekvő menedékházához. Innen szinte karnyújtásnyira van a Magas-Tátra legmagasabb, jelzett turistaúton elérhető csúcsa, melynek tetején a páratlan tátrai panorámában gyönyörködve élhetjük át a csúcshódítás izét.

Szlovákia / Tátra

12.900 Ft-tól *

A Tengerszem csúcs meghódítása (2499 méter) Nincsbesorolás
2019.09.07
1 nap; önellátás

részletek >>
A Magas-Tátra egyik jellegzetes csúcsa a Kriván, amely csodás panorámával várja a túrázókat. A csúcsról körülnézve egyik irányban a Liptói-Tátra lágyságát, míg a másik irányban a Magas-Tátra vad sziklatengerét csodálhatjuk. A szlovákok nemzeti jelképének számító csúcs kötelező célpont minden, a Magas-Tátrában rendszeresen túrázó turista számára.

Szlovákia / Tátra

12.900 Ft-tól *

Magas-Tátra: Túra a Krivánra (2495 méter) Nincsbesorolás
2019.07.27
1 nap; önellátás

részletek >>
A Magas-Tátra legszebb hágóit bejáró túrasorozatunk következő túráján egy túranapon egymás után két fontos hágón is átkelünk. A Nagy-Tarpataki-völgyből először a Rovátkára kapaszkodunk fel, majd a Poduplaszki-völgy felé vezető láncos ereszkedés után újabb hágó, a Felkai-völgybe vezető Lengyel-nyereg következik. Felkészült turistáknak ajánlott, igényes és szép körtúra a Magas-Tátra központi völgyeiben, regényes fekvésű tavak között, melynek során láncos a Rovátkáról egy láncokkal biztosított sziklafalon leereszkedve kóstolhatunk bele a magashegyi hágótúrák nehézségeibe. Aki túrázott már a Tátra láncos útjain, annak itt a helye!

Szlovákia /

12.900 Ft-tól *

Magas-Tátra hágótúrák, Rovátka hágó (2288 m.) Nincsbesorolás
2019.08.24
1 nap; önellátás

részletek >>
A túra útvonaláról közel s távol hat olyan tátrai csúcs látható, melyet jelzett turistaúton elérhetünk. Utunk hűs vizű tengerszemek mellett a Magas-Tátra fő turistaútján, a Felső turistaút (Magisztrále) sziklás ösvényén vezet, szép völgyeket keresztezve. A túra során érintjük az Oszterva-nyeregből nem jelzett, de szabadon járható úton egy-két perc alatt elérhető Oszterva csúcsát, amely így a Magas-Tátra kilencedik, bárki által elérhető csúcsának minősül. Ezt kínáljuk ezzel a túrával, melyet a Tátra magashegyi környezetére nyíló kilátás miatt semmiképpen nem szabad kihagyni!

Szlovákia / Tátra

12.900 Ft-tól *

Magas-Tátra, Magisztrále út Nincsbesorolás
2019.10.05
1 nap; önellátás

részletek >>
Gyönyörű fenyvesek, hatalmas sziklafalakkal körülvett, alant szelíd, fentebb vadabb völgyek, és természetesen a Magas-Tátra talán leglátványosabb tavai jellemzik ezt a gyalogtúrát. A Magas-Tátra egyik legszebb, legnépszerűbb völgyében és annak egyik felső völgykatlanában igazán közel érezhetjük magunkhoz a természetet, a lélegzetelállítóan szép tátrai tavak pedig külön emlékezetessé teszik az egyébként is magával ragadó magashegyi látványt.

Szlovákia / Tátra

12.900 Ft-tól *

A Magas-Tátra legszebb tavai Nincsbesorolás
2019.09.21
1 nap; önellátás

részletek >>
Kellemes gyalogtúra a Magas-Tátra egyik leginkább magával ragadó szegletébe, a Zöld-tó partján álló Zöld-tavi menedékházhoz. Igen látványos, könnyen végigjárható túra, melynek végén, a házhoz megérkezve kinyílik a látóhatár. Legendákkal övezett hófedte hegycsúcsok, friss hegyi levegő, ízletes tátrai ételek és italok. Kényelmes kirándulásra hívunk mindenkit a Magas-Tátra keleti részének legszebb, a turisták körében méltán népszerű völgyébe!

Szlovákia / Tátra

13.500 Ft-tól *

Magas-Tátra gyalogtúra: Zöld-tavi menedékház Nincsbesorolás
2019.07.20, 2019.10.19
1 nap; önellátás

részletek >>
Minden magyar túrázó előbb vagy utóbb kapcsolatba kerül a Magas-Tátrával, sőt többségük itt szerzi az első magashegyi élményeit is. Csodás bércek és vad ormok látványa magával ragadja az utazó képzeletét, de a Tátra ösvényein barangolva tényleg egy elvarázsolt világba csöppenünk.

Szlovákia / Tátra

13.900 Ft-tól *

Magas-Tátra: Nagyszalóki-csúcs (2452 m) Nincsbesorolás
2019.09.14
1 nap; önellátás

részletek >>
A Magas-Tátra legszebb, legnépszerűbb, de egyúttal legnagyobb technikai felkészültséget is igénylő hágója, a Kis- és a Nagy-Tarpataki-völgy között fekvő Vörös-torony-hágó. Igényes, táji szépségekben és technikai nehézségekben bővelkedő magashegyi túra a Magas-Tátra hatalmas sziklafalai alatt, melynek során tavak sorát érintve kóstolhatunk bele a tátrai túrázás szépségeibe. A Tátra hágótúrái közül ez a túra a legigényesebb, de ehhez mérten az élmények is garantáltak!

Szlovákia / Tátra

13.900 Ft-tól *

Magas-Tátra hágótúrák Vörös-torony-hágó (2352 m) Nincsbesorolás
2019.08.03
1 nap; önellátás

részletek >>

 
 
 
Sevenart