Keresés úti cél szerint

Törökország

Rendezés:
Ez az egyszerű szoba reggelivel itt található: Old City. Ez a kényelmes szálláshely garantálja a csendes itt tartózkodást, mivel csak 14 lakótéri egységből áll. Az ingatlan építésének éve: 1. Vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolat is elérhető. A vendégek kiélvezhetik a 24 órán át rendelkezésre álló recepció kényelmét. A(z) Sunlife Hotel Old City igény esetén sem biztosít kiságyakat. A(z) Sunlife Hotel Old City akadálymentesített, és minden lakótéri egység hozzáférhető a mozgáskorlátozottak számára. Ez az ingatlan nem állatbarát. A vendégek kényelme érdekében repülőtéri transzfer szolgáltatás is rendelkezésre áll. Az üzleti célból utazók igénybe vehetik az ingatlan által kínált tárgyalókat. Az előzőleg említett szolgáltatások némelyikéért lehet, hogy fizetni kell.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

24.524 Ft-tól *

Sunlife Hotel Old City
2018.08.25, 2018.08.31, 2018.09.01 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez az letisztult szálloda itt létesült: Old City. A város központjától 4. 5 kilométerre fekvő birtok egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. Az utazók könnyűszerrel elérik a tömegközlekedési megállókat. Az alábbi szálláshelyen összesen 16 vendégszoba áll rendelkezésre a vendégek kényelméért: Blue Istanbul Hotel. A(z) 2011. évben ebben az épületben átalakításokat végeztek. A(z) Blue Istanbul Hotel ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. Azokat, akik ebben a létesítményben szállnak meg, a 24 órás recepcióval rendelkező előtérben köszöntenek. Néhány lakótéri egység kisággyal is a kicsik rendelkezésére áll. Az utazókat semmi sem fogja zavarni az itt tartózkodás során, hiszen ez az épület nem állatbarát. A vendégek igénybe vehetik a parkolót. A vendégek kényelme érdekében transzfer szolgáltatás is a rendelkezésükre áll. Az épület ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

26.137 Ft-tól *

Blue Istanbul Hotel
2018.08.19, 2018.08.23, 2018.08.24 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Önellátás, Reggeli

részletek >>
Ez a kényelmes szálloda itt található: Sultanahmet. A város központjától 50 méterre fekvő szálloda egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A legfontosabb szórakozási lehetőségek a létesítmény közelében találhatók. A látogatók számára 50 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A szálláshely 500 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. A vendégek mindössze 17. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A szálloda 500 méternél közelebb található a kikötőtől. A szálláshely összesen 24 otthonos hálószobával rendelkezik. A hotel egész területén Wi-Fi is rendelkezésre áll. Ez a hotel 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. A(z) Deluxe Newport Hotel nem biztosít kiságyakat. Ez az ingatlan nem állatbarát. A(z) Deluxe Newport Hotel parkolóval rendelkezik. A hotel ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

27.884 Ft-tól *

Deluxe Newport Hotel ***.*****
2018.08.19, 2018.08.23, 2018.08.24 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez a kedves szálloda itt található: Fatih. 1 szobájával ez egy gyönyörű hely az itt tartózkodáshoz. Ezen felül az ingatlanban Wi-Fi hozzáférést is kínálnak. Az itt megszállókat a 24 órás recepcióval rendelkező előtérben köszöntik. A(z) İn İstanbul Hotel nem biztosít kiságyakat. Ebben az ingatlanban a közösségi helyiségek mozgássérültek számára is hozzáférhetőek. Az épületbe háziállat nem hozható. Továbbá az autóval érkező vendégek használhatják a parkolási lehetőségeket. A(z) İn İstanbul Hotel repülőtéri transzfert biztosít. A látogatók kiélvezhetik a kellemes környezetben kínált finom étkezési lehetőségeket. A(z) İn İstanbul Hotel néhány szolgáltatásáért lehet, hogy további díjat kell fizetni.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

28.651 Ft-tól *

İn İstanbul Hotel ***
2018.08.19, 2018.08.23, 2018.08.24 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez az elragadó szálloda itt található: Sultanahmet. Az alábbi szálláshelyen összesen 34 lakegység található: Florenta hotel A(z) 2017. évben ebben az épületben átalakításokat végeztek. Az épület a közös helyiségekben és a lakegységekben Wi-Fi kapcsolattal is a vendégek rendelkezésére áll. Ezen kívül ez az intézmény egész nap elérhető recepciót is biztosít. Sajnos nincsenek olyan vendégszobák, ahová azok, akik ebben az ingatlanban szállnak meg, egy kiságyat is kérhetnek a kisgyermekek számára. Ez az épület nem állatbarát.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

28.874 Ft-tól *

Florenta hotel
2018.08.31, 2018.09.01, 2018.09.02 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez a kedves szálloda alább található: Old City. A város központjától alig 50 méterre épült szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A tömegközlekedési megállók csak egy rövid sétára vannak. A szálloda 800 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. A vendégek mindössze 17. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A barátságos 75 lakótéri egység mindegyike tökéletes hely a nap végi kikapcsolódásra. A(z) 2008. évben ebben az épületben átalakításokat végeztek. A(z) Carlton Hotel Istanbul helyben Wi-Fi kapcsolatot biztosít a vendégek számára. A recepció 24 órán át a vendégek rendelkezésére áll. A fiatalabb vendégek kiságyban kerülnek elszállásolásra (igény esetén). A látogatókat semmi sem fogja zavarni az itt tartózkodás során, hiszen ez a szálláshely nem állatbarát. Az autóval érkező vendégek értékelni fogják, hogy a(z) Carlton Hotel Istanbul parkolást biztosít. A(z) Carlton Hotel Istanbul repülőtéri transzfert biztosít. Ez a létesítmény büszke az általa kínált étkezési lehetőségek széles skálájára, melyek ízletes kulináris specialitásokkal várják a vendégeket. Azok számára, akik nyugalmat és békét keresnek, ez az ingatlan a lehető legjobb választás annak számos gyógy- és wellness szolgáltatásának köszönhetően. A szálláshely saját, szemináriumok, tréningek, vagy bármilyen típusú találkozó megtartására alkalmas üzleti létesítményekkel rendelkezik. Ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat kell fizetni.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

29.489 Ft-tól *

Carlton Hotel Istanbul ****
2018.08.23, 2018.08.24, 2018.08.25 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez az elragadó szálloda kizárólag felnőtt vendégeket vár, és a következő helyen található: Old City. A város központjától alig 300 méterre épült szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legközelebbi tömegközlekedési megállók és a szálláshely gyalogos távolságra vannak egymástól. Az épületben összesen 19 lakegység közül lehet választani. A(z) 2008 évben az épületet teljes mértékig átalakították. Az üzleti ügyben utazók igénybe vehetik az egész hotelben elérhető internetkapcsolatot. Mivel ez az épület 24 órás recepciót kínál, így a vendégeket mindig szívesen fogadják. Néhány vendégszoba kisággyal is a kicsik rendelkezésére áll. Az utazókat semmi sem fogja zavarni az itt tartózkodás során, hiszen ez a létesítmény nem állatbarát. A(z) Kupeli parkolóval rendelkezik. A(z) Kupeli szállását igénybe vevő vendégek, élvezhetik ki a felkínált transzfer szolgáltatást. Az itt megszállók személyesen is kipróbálhatják a hotel által kínált számos vendéglátóipari helyszínt. Ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat kell fizetni.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

30.272 Ft-tól *

Kupeli ***.*****
2018.08.19, 2018.08.23, 2018.08.24 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
A Laleli kerületben, a Sultanahmet negyed mesés történelmi látnivalóitól mindössze két kilométerre található szálloda remek kiindulópont ennek a lenyűgöző városnak a felfedezéséhez. A modern berendezésű szobák felszereltsége mind a vendégek kényelmét szolgálja. A városnak ebben a részében egyedi szolgáltatás a kis tetőtéri medence, amelyben a meleg nyári hónapokban tökéletes érzés megmártózni egy városnézéssel vagy vásárlással töltött hosszú nap után. A vendégek ezen kívül az akvárium kávézót és az előtérben található internetpultot is használhatják. A szálloda az Aksaray villamosmegálló és a Yenikapi vasútállomás között fekszik, így a vendégek könnyedén bejárhatják a várost, a hotel közvetlen közelében pedig sok üzlet, kávézó és étterem található.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

31.024 Ft-tól *

Grand Ons Hotel ***
2018.08.30, 2018.08.31, 2018.09.01 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez az elragadó szálloda a következő helyen található: Fatih. Az épületben összesen 35 szoba közül lehet választani. A kínált szolgáltatásokon és lehetőségeken kívül minden az ingatlanban megszálló vendég a vezetékes és a vezeték nélküli internetkapcsolatot is igénybe veheti az épületben. Minden az ingatlanban megszálló vendég értékelni fogja a 24 órán át rendelkezésre álló recepciót. A(z) Seven Days Hotel néhány kisággyal rendelkező lakegységet is kínál a kicsik számára, így ideális a gyerekekkel utazó családok számára. Az akadálymentesített Seven Days Hotel minden közösségi helyisége és fürdőszobája kerekesszékesek és mozgáskorlátozott emberek számára is elérhető. Ebbe az ingatlanba háziállatok is bevihetők. Parkoló és garázs is rendelkezésre áll. A vendégek kényelme érdekében repülőtéri transzfer szolgáltatás is rendelkezésre áll. Ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat kell fizetni.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

33.734 Ft-tól *

Seven Days Hotel ***
2018.09.01, 2018.09.02, 2018.09.06 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez a kényelmes szálloda itt létesült: Taksim. Az épület összesen 23 vendégszobát kínál. A hotelt a(z) 2018. évben építették fel. Minden vendég naprakész maradhat a(z) The White Orient Hotel által nyújtott internetkapcsolatnak köszönhetően. Ezen kívül ez az intézmény egész nap elérhető recepciót is biztosít. Sajnos nincsenek olyan hálószobák, ahová azok, akik ebben az ingatlanban szállnak meg, egy kiságyat is kérhetnek a kisgyermekek számára. Csökkent mozgásképességű vendégek is megszállhatnak ebben az épületben, melyben néhány mozgáskorlátozottak számára hozzáférhető lakótéri egység is megtalálható. Az épületbe háziállat nem vihető be. Az utazók igénybe vehetik a parkolót. A(z) The White Orient Hotel ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

34.514 Ft-tól *

The White Orient Hotel ****
2018.08.19, 2018.08.23, 2018.08.24 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez a kimondottan családoknak nyitott, kedves szálloda megtalálható: Old City. A közvetlenül a város központjában található szálláshely gyalogos távolságra van egy sor helyi látványosságtól. A legközelebbi tömegközlekedési megállók és a létesítmény gyalogos távolságra vannak egymástól. A látogatók mindössze 1. 6 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A szálláshely 2. 0 kilométerre található a kikötőtől. Az épület összesen 100 hálószobát kínál. A(z) Glorious Hotel Istanbul 2014 évben lett teljesen átalakítva. Továbbá a helyszínen internetkapcsolat is rendelkezésre áll. A(z) Glorious Hotel Istanbul 24 órás recepciót biztosít. Ebben a hotelben kiságy nem áll a vendégek rendelkezésére. Ebben az akadálymentesített épület minden fürdőszoba mozgáskorlátozott-barát. Ebbe a létesítménybe háziállatok nem vihetők be. A mindennapos mókuskerékből és stresszből való kiszakadáshoz gyógy- és wellness szolgáltatásai miatt ez a hotel ideális az igazán pihentető pihenéshez. Minden az ingatlanban megszálló vendég az épület gasztronómiai helyszínén kényeztetheti ízlelőbimbóit. Funkcionális tárgyalóinak köszönhetően ez a hotel tökéletes hely az üzleti célból utazó vendégek számára. A szálláshely ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

35.191 Ft-tól *

Glorious Hotel Istanbul ****
2018.08.19, 2018.08.23, 2018.08.24 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli, Félpanzió

részletek >>
Ez a kedves boutique szálloda megtalálható: Old City. A város központjától alig 2. 0 kilométerre épült birtok minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A boutique szálloda közel van a legfontosabb szórakozási lehetőségekhez. A vendégek számára 200 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A vendégszobák száma összesen 73. A(z) Manesol Boutique Galata építésének éve: 2014. Ez a szálláshely ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. Az utazókat a 24 órás recepcióval rendelkező előtérben köszöntik. Néhány lakegységben kérés esetén gyermekek számára kiságyat is kínálnak. Ez a(z) Manesol Boutique Galata nem állatbarát. A vendégek kényelme érdekében parkolóhely is a rendelkezésükre áll. A vendégek igény esetén használhatják a repülőtéri transzfer szolgáltatást. Az étkezési helyszín arra invitál minden az ingatlanban megszálló vendéget, hogy igazi ételkülönlegességeket kóstoljanak egy elegáns környezetben. Az ingatlan vendéglátóipari egységei ízletes ételek és italok választékával szolgál. Ezek közül a szolgáltatások közül némelyik további költségekkel járhat.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

35.270 Ft-tól *

Manesol Boutique Galata
2018.08.23, 2018.08.24, 2018.08.25 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>

 
 
 
Sevenart