Keresés úti cél szerint

Törökország

Rendezés:
Ez az elragadó boutique szálloda a következő helyen található: Old City. A létesítmény lehetővé teszi a közös helyiségekben és a lakótéri egységekben Wi-Fi kapcsolatot a vendégek számára. A(z) Samil Hotel 24 órás recepciója a vendégek kényelmét szolgálja. A(z) Samil Hotel nem biztosít kiságyakat. Az épületbe háziállat nem vihető be. A(z) Samil Hotel parkolóval rendelkezik. Minden az ingatlanban megszálló vendég értékelni fogja a repülőtéri transzfer szolgáltatást. A(z) Samil Hotel ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

18.130 Ft-tól *

Samil Hotel
2018.02.25, 2018.03.01, 2018.03.02 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez az elragadó szálloda alább található: Old City. A létesítmény összesen 40 vendégszobát kínál. A(z) Santa Sophia Hotel 2005 évben lett teljesen átalakítva. Ez a hotel ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. A recepció 24 órán át, a hét minden napján nyitva tart. Sajnos nincsenek olyan lakótéri egységek, ahová az utazók egy kiságyat kérhetnek a kisgyermekek számára. A létesítmény közösségi helyiségei mozgássérültek számára is hozzáférhetőek. Erre a szálláshelyre háziállatok nem hozhatók. A vendégek kényelme érdekében repülőtéri transzfer szolgáltatás is rendelkezésre áll. Minden az ingatlanban megszálló vendég örömét leli majd a szálláson felszolgált ételekben. A(z) Santa Sophia Hotel ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

18.170 Ft-tól *

Santa Sophia Hotel ***
2018.02.25, 2018.03.01, 2018.03.02 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli, Önellátás

részletek >>
Ez a kedves szálloda alább található: Old City. A város központjától alig 100 méterre található birtok minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Az ügyfelek mindössze 100 métert kell utazzanak a repülőtérig. Az épületben összesen 39 lakegység közül lehet választani. Az utazók mindig naprakész információkkal rendelkezhetnek a nyilvános helyiségekben elérhető internetnek és a Wi-Fi hozzáférésnek köszönhetően, míg az utóbbi a hálószobákban is rendelkezésre áll. A recepció egész nap nyitva tart. Ez a fiatalabb vendégek igényeit szem előtt tartva megtervezett gyermekbarát épület néhány olyan szobát is kínál, melyekben igény szerint kiságyat biztosítanak a gyermekek számára. Ez a(z) Divas Boutique nem állatbarát létesítmény. Az épület parkolóval rendelkezik. Az utazók személyesen is kipróbálhatják a(z) Divas Boutique által kínált számos vendéglátóipari helyszínt. A hotel ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

18.515 Ft-tól *

Divas Boutique
2018.02.25, 2018.03.01, 2018.03.02 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez az elragadó apartman szálloda itt létesült: Old City. A város központjától alig 240 méterre található apartman szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legfontosabb szórakozási lehetőségek a birtok közelében találhatók. Az utazók számára 100 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A legközelebbi strand és a létesítmény 1. 5 kilométerre fekszik egymástól. Az ügyfelek mindössze 20. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A birtok 2. 0 kilométerre található a kikötőtől. Ez a kényelmes ingatlan garantálja a csendes itt tartózkodást, mivel csak 10 lakótéri egységből áll. A(z) 2011. évben a szálláshely renováláson esett át. Azok, akik ebben az épületben szállnak meg, a Wi-Fi hozzáférésnek köszönhetően mindig naprakészek maradhatnak. Mindenki, aki ezen a szálláshelyen száll meg, kiélvezheti a 24 órán át rendelkezésre álló recepció kényelmét. Igény esetén minden lakegységben kiságyat is biztosítanak a kisgyermekek számára. Ebbe az épületbe háziállatok nem hozhatók. Mindenki, aki ezen a szálláshelyen száll meg, igény esetén használhatja a repülőtéri transzfer szolgáltatást. Az üzleti célból utazók igénybe vehetik a rendezvénytermeket, melyek ideálisak egy üzleti szeminárium vagy egy különleges esemény megtartására. Ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat kell fizetni.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

18.620 Ft-tól *

Lemon Residence
2018.02.25, 2018.03.01, 2018.03.02 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli, Önellátás

részletek >>
Ez az letisztult szoba reggelivel alább található: Old City. A(z) Sunlife Hotel Old City kényelmes épülete garantálja a csendes itt tartózkodást, mivel csak 14 lakótéri egységből áll. Eme létesítmény építésének a története 1-ig nyúlik vissza. Minden vendég naprakész maradhat a(z) Sunlife Hotel Old City által nyújtott internetkapcsolatnak köszönhetően. Ez a szálláshely 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. Ez az ingatlan igény esetén sem tud kiságyat biztosítani. Ezen a szálláshelyen megértik, hogy a hozzáférhetőség minden vendég számára nagyon fontos. Ezért kerekesszékkel is megközelíthető hálószobákkal rendelkezik, és teljes mértékben a könnyű megközelíthetőséget szolgálja. Ez az épület nem állatbarát. A vendégek kényelme érdekében a(z) Sunlife Hotel Old City transzfer szolgáltatása is a rendelkezésükre áll. Ez az épület minden olyan szükséges szolgáltatással és kényelmi berendezéssel rendelkezik, mely egy sikeres üzleti esemény lebonyolításához szükséges. A(z) Sunlife Hotel Old City néhány szolgáltatásáért lehet, hogy további díjat kell fizetni.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

19.334 Ft-tól *

Sunlife Hotel Old City
2018.02.25, 2018.03.01, 2018.03.02 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez az elragadó szálloda a következő helyen található: Old City. A város központjától alig 4. 6 kilométerre épült létesítmény minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A szálláshely összesen 24 otthonos lakótéri egységgel rendelkezik. A(z) 2011. évben ebben a hotelben átalakításokat végeztek. Azok, akik ebben a létesítményben szállnak meg, használhatják a nyilvános helyiségekben elérhető Wi-Fi kapcsolatot. Ez a hotel 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. Ebben a létesítményben kiságy nem áll a vendégek rendelkezésére. Ebbe a hotelbe háziállatok nem hozhatók. A vendégek kényelme érdekében parkolóhely is a rendelkezésükre áll. A vendégek kényelme érdekében a(z) Sirkeci Park transzfer szolgáltatása is a rendelkezésükre áll. Az itt megszállók kiélvezhetik a kellemes környezetben kínált finom étkezési lehetőségeket.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

20.827 Ft-tól *

Sirkeci Park ***
2018.02.25, 2018.03.01, 2018.03.02 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez a kedves szálloda alább található: Old City. A város központjától alig 50 méterre épült szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A város legfontosabb tömegközlekedési megállóiból a birtok könnyen elérhető. A legközelebbi strand és a létesítmény 800 méterre fekszik egymástól. Az ügyfelek mindössze 17. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az épület 75 kényelmes lakótéri egységgel rendelkezik. A minőség iránti folyamatos elköteleződés eredményeként ezen a létesítményen a(z) 2008. évben teljes renoválást végeztek. A vendégek igénybe vehetik az épületben elérhető Wi-Fi kapcsolatot. A(z) Carlton Hotel Istanbul 24 órás recepciót biztosít. Igény esetén minden szobában kiságyat is biztosítanak a kisgyermekek számára. Ez a létesítmény nem állatbarát. A(z) Carlton Hotel Istanbul parkolóval rendelkezik. A vendégek kényelme érdekében transzfer szolgáltatás is a rendelkezésükre áll. Ez a szálláshely számos étkezési lehetőséget kínál, mellyel garantálja, hogy az itt megszállók az itt-tartózkodásuk minden aspektusát élvezni fogják. , Ha pihenésről van szó, minden az ingatlanban megszálló vendég el lesz kényeztetve az épületben rendelkezésre álló széles körű egészségügyi lehetőségeknek köszönhetően. és Az üzleti célból utazó látogatók igénybe vehetik az ingatlan által kínált üzleti létesítményeket. A hotel ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

21.501 Ft-tól *

Carlton Hotel Istanbul ****
2018.03.01, 2018.03.02, 2018.03.03 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez az elragadó szálloda ideális választást kínál családok számára, és a következő helyen található: New City. A város központjától alig néhány lépésre épült szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legfontosabb szórakozási lehetőségek a szálloda közelében találhatók. A város legfontosabb tömegközlekedési megállóiból a szálloda könnyen elérhető. A szálláshely 1000 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. A vendégek mindössze 16. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A szálláshely 1000 méterre, gyalogos távolságon belül található a kikötőtől. A vendégszobák száma összesen 20. A(z) 2015. évben a szálláshelyet teljesen átalakították. A hotel egész területén Wi-Fi is rendelkezésre áll. Ez a hotel 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. A(z) Santa Ottoman Hotel néhány kisággyal rendelkező lakegységet is kínál a kicsik számára, így ideális a gyerekekkel utazó családok számára. A(z) Santa Ottoman Hotel akadálymentesített, és minden vendégszoba hozzáférhető a mozgáskorlátozottak számára. Ebben az ingatlanban háziállatokat is szívesen látnak. Az ebben az épületben megszálló vendégek igénybe vehetik a felkínált transzfer szolgáltatást. Ez az épület büszke az általa kínált étkezési lehetőségek széles skálájára, melyek ízletes kulináris specialitásokkal várják a vendégeket. , A hotel gyógy- és wellness szolgáltatásokat kínál. , A vendégek hozzáadott kényelmét üzleti létesítmények és szolgáltatások szolgálják. és A létesítmény gasztronómiai kínálata biztosan elkápráztatja majd a látogatókat finom ételeivel és varázslatos hangulatával. A létesítmény ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

22.095 Ft-tól *

Santa Ottoman Hotel ****
2018.02.25, 2018.03.01, 2018.03.02 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Teljes panzió, Félpanzió, Reggeli

részletek >>
Ez a kedves butikhotel Isztambul régi városának szívében található. Számos olyan történelmi látnivaló közvetlen szomszédságában fekszik, mint a híres Topkapi palota és a Hagia Sophia, amelyek csupán 5 percnyi sétára fekszenek. A nemzetközi repülőtér 20 perc alatt érhető el. A szálloda jellemzői, 33 szoba, 24 órás recepció, expressz checkin- és check-out, portaszolgálat, ingyenes Wi-Fi az egész szállodában, tetőtéri étterem, bár, törökfürdő és ingyenes parkolás a hotel területén (foglalás szükséges).Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

22.239 Ft-tól *

Dara Hotel ***
2018.02.25, 2018.03.01, 2018.03.02 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez a szálloda remek és központi helyen található Isztambul városában. Az épület lélegzetelállító környezetben terül el, hiszen egy buja parkra és egy szinte érintetlen folyópartra néz, így a vendégek számára biztosan hosszan tartó emlék marad ez a szálláshely. A város történelmi központja, amelyben a Kék Mecset, a Hagia Sophia és a Topkapi Palota is megtalálható, már gyalogosan is megközelíthető a hotelből. A szálloda ideális helyen, egy 19. századi, tradicionálisan fából készült házban kapott helyet, amely bár modern stílusú, mégis megőrizte egykori dicsőségét. A vendégek biztosan elámulnak majd a hotel elegáns kialakításától, amely minden szobában megtestesül. A vendégek a szobák nyújtotta békés környezetben lazíthatnak és átadhatják magukat a nyugalom világának. A vendégek minden reggel svédasztalos reggelit fogyaszthatnak. A Sipsi bár és étteremből lélegzetelállító panoráma nyílik a Márvány-tengerre és a szigetekre. A vendégek ebből a szállodából biztosan magával ragadó és hosszan tartó emlékekkel telve távoznak.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

22.552 Ft-tól *

Avicenna Hotel
2018.02.25, 2018.03.01, 2018.03.02 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez a szálloda a történelmi Óvárosban, a város Beyazit kerületében helyezkedik el. A Nagy Bazár, a Beyazit tér és a Beyazit mecset mind a közvetlen közelben találhatók, a tömegközlekedési lehetőségek pedig ötven méteren belül vannak. Az isztambuli repülőtér körülbelül 18 km-re található. Az épületben négy emeleten 96 szoba van, ebből kettő a mozgáskorlátozott vendégek igényei szerint kialakított. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, valamint műholdas/kábel TV-vel, internet-hozzáféréssel, fűtéssel és légkondicionálással felszerelt. Szabadidejükben a vendégek igénybe vehetik a wellness részleget, amelyben gőzfürdő, szauna és masszázs is a rendelkezésükre áll. A törökfürdőt a vendégek ingyen használhatják.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

23.098 Ft-tól *

The Beyaz Saray Hotel ****
2018.02.25, 2018.03.02, 2018.03.03 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>
Ez a szálloda Sirkeciben, Isztambul egyik legrégebbi kerületében található, ahonnan az olyan történelmi helyek is könnyen megközelíthetőek, mint a Hagia Sophia Múzeum, a Sultan Ahmet mecset, az Elsüllyedt Palota, a Topkapi Palota és a Hippodrom. A szolgáltatások közé tartozik a lobby, 24 órás recepció, pénzváltó, ruhatár, lift, bár és étterem. A vendégek igénybe vehetik a szálloda Wi-Fi-jét, valamint kis felárért a szobaszervizt és a mosodai szolgáltatásokat is.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget. 

Törökország / Isztambul

23.451 Ft-tól *

Ipek Palas ****
2018.02.25, 2018.03.01, 2018.03.02 ...
2, 3, 4, 7, 9 éj; Reggeli

részletek >>

 
 
 
Sevenart