Keresés úti cél szerint

Egyesült Arab Emirátusok / Dubai / Citymax Hotel Bur Dubai *** Dubai (Wizzair járattal Budapestről)

Egyesült Arab Emirátusok / Dubai / Citymax Hotel Bur Dubai *** Dubai (Wizzair járattal Budapestről)

Kényelmes központi elhelyezkedésű, jó ár-érték aránnyal rendelkező kényelmes szállás: ez várja Önt a Citymax Hotel Bur Dubai szállodában! A három csillagos hotel Bur Dubai történelmi kerületben található, a Burjuman bevásárlóközpont a szállodától kb. 10-15 percre. Tökéletes kiindulópont a város felfedezésére, hiszen a legközelebbi metrómegálló (Khalid Bin Walid) egy könnyed sétával (kb. 2 km) elérhető.

Ellátás

Reggeli

LeírásKényelmes központi elhelyezkedésű, jó ár-érték aránnyal rendelkező kényelmes szállás: ez várja Önt a Citymax Hotel Bur Dubai szállodában! A három csillagos hotel Bur Dubai történelmi kerületben található, a Burjuman bevásárlóközpont a szállodától kb. 10-15 percre. Tökéletes kiindulópont a város felfedezésére, hiszen a legközelebbi metrómegálló (Khalid Bin Walid) egy könnyed sétával (kb. 2 km) elérhető.

Régió: Egyesült Arab Emirátusok, Dubai
Kiutazási forma: repülő
Út típusa: nyaralás
PROGRAM

 

.ALAPÁR TARTALMAZZA

Repülőjegyet a Wizzair menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataira Budapest – Dubai (DWC) – Budapest útvonalon, szállást a választott turnusra a megadott ellátással, valamint személyenként 1 db garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyászt  (maximális mérete 40x30x20 cm, el kell férnie a szemben lévő ülés alatt), szobánként 1 db feladott poggyászt (max. 20 kg) Dubai esetén magyar nyelvű reptéri transzfert és asszisztenciát, egyéb Emírség foglalása esetén angol nyelvű reptéri transzfert és magyar telefonos asszisztenciát.

A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.ALAPÁR NEM TARTALMAZZA

Repülőtéri illetéket, baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket illetve az útlemondási biztosítást. Fedélzeti ellátás térítés ellenében vehető igénybe a repülőgépen. A helyszínen üdülőhelyi díj fizetendő, melynek összege a szálláshely kategóriájától függően 3-6 USD/fő/éj. A szállodák depozitot kérhetnek a helyszínen, melynek összege kategóriától függően 100-700 USD-nek megfelelő AED. A depozit készpénzzel és bankkártyával is fizethető. Bankkártyák esetén a hitelkártyát minden esetben, a debit kártyát viszont csak korlátozottan fogadják el. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy debit kártya használata esetén a depozit feloldását követően akár 2-3 hét is eltelhet, mire az összeg vissza kerül a kártyára. Kérjük utazás előtt ellenőrizzék, hogy a bankkártyákon a fizetési keret megfelelő legyen.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik – normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is.

A kézipoggyász abban az esetben vihető fel garantáltan a fedélzetre, ha felár ellenében kérnek elsőbbségi beszállást; vagy ha a kézipoggyász nem haladja meg a 40x30x18 cm méretet. Minden más esetben, a reptérre érkezéskor a check in pultnál a kézipoggyászt kötelezően, díjmentesen fel kell adni. Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben az a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik! Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az 55x40x23 cm méretű kézipoggyászon kívül további 1 darab 40x30x18 cm méretű kis kézi táska is vihető személyenként. (ami a kézipoggyásszal együtt garantáltan felvihető a fedélzetre.)

A részvételi díjban szereplő feladott poggyászon túl, extra poggyász vásárlása esetén a weboldalon szereplő díjak csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényesek, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!VÁRHATÓ KÖLTSÉGEK A HELYSZÍNEN

Dubaiban az üdülőhelyi díj kb. 3-6 USD/fő/éj. Továbbá depozitot kérhet a szálloda, melynek összege változó, min 100-300 USD-nek megfelelő AED (dirham) (3-4*-os hotel esetén kb. 500 USD, magasabb kategóriában 500-700 USD-nek megfelelő AED).

ELŐLEG

A teljes összeg 40%-a (az adott légitársaság jegykiállítási feltételei szerint egyes esetekben az előleg összege magasabb lehet!) mely foglaláskor fizetendő. Indulástól számított egy hónapon belül foglaláskor már a teljes ár fizetendő.KIUTAZÁS

repülő

Budapest – Dubai - Budapest útvonalon, a Wizzair közvetlen járatával, amely fedélzeti ellátást nem tartalmaz. Érkezés a DWC/ Al Maktoum nemzetközi reptérre (Dubai központi városrészeitől kb. 30 km). A helyszíni transzfer létszámtól függően autóbusszal vagy személygépkocsival.

Tervezett menetrend Wizzair menetrend szerint közlekedő közvetlen járatán:
Budapest (BUD) 12:25-20:50 Dubai (DWC) W6 2497
Dubai (DWC) 21:25 – 00:40 Budapest (BUD) W6 2498 (+1 nap)

 A TERÜLETRŐL

A hét emírséget magába foglaló Egyesült Arab Emírségek Délnyugat-Ázsiában az Arab-félsziget délkeleti részén található. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol teljes harmóniát alkotva keveredik az Ezeregy éjszakából elképzelt arab hagyományvilág napjaink legmagasabb színvonalú technikai fejlettségével. A tradicionális arab épületek remekül megférnek az elegáns luxusszállodák, az elképesztő felhőkarcolók és a hatalmas bevásárlóközpontok mellett. A gyönyörű tengerpartok, a zöldellő oázisok, a sivatag és a hegyek, a nyüzsgő városokban rejlő változatos programlehetőségek révén minden nap más és más élményben részesülhetünk. DUBAI: Az egykor a gyöngyhalászok és a beduin törzsek lakhelyéül szolgáló emirátus a számtalan innovatív, nagyszabású építészeti és egyéb beruházásaival vált ismertté, ma már jövedelmének egyik legnagyobb részét a turizmus adja. A sivatag közepén lévő lenyűgöző város a Jumeirah Beach finomhomokos tengerpartjával, lélegzetelállító szállodái pedig a modern keleti pompa minden kényelmével várják a vendégeket. Érdemes megtekinteni a legdinamikusabb közel-keleti városfejlesztés pazar építményeit, a világ legmagasabb épületét, a Burj Kalifa felhőkarcolót, a „The Palm” mesterséges szigetet, a csavart Infinity tornyot és természetesen a Burj Al Arab szálloda lenyűgöző épületét, de nem szabad kihagyni ennek ellentéteként Dubai legszebb – és egyben az egyetlen, mely nem muzulmán vallásúak számára is nyitva álló – mecsetét, a Jumeirah Nagymecsetet. A város a vásárlási és szórakozási lehetőségek elképesztő tárházát kínálja: fergeteges kalandokat ígérő vízi vidámparkok vagy vásárlással egybekötött síelés a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában – Dubai mindenki számára tartogat új élményeket!

VÍZUM

A Konzuli Szolgálat honlapján szereplő információ alapján az beutazási szabályok a következők: „Beutazási, tartózkodási és munkavállalási feltételek: 2014. március 22-től magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes magánútlevéllel előzetesen beszerzett vízum nélkül léphetnek be az Egyesült Arab Emírségekbe. A belépéskor díjmentesen kiállított vízum 30 napos tartózkodást tesz lehetővé, ami egy alkalommal további 30 nappal meghosszabbítható (a meghosszabbítást a lejárat előtt, személyesen lehet kérvényezni az idegenrendészeti hatóság (General Directorate of Residence and Foreigners' Affairs), dubai vagy abu dhabi ügyfélszolgálatán. Figyelem! Az útlevélben szereplő izraeli pecsét esetén a belépést megtagadhatják!

BIZTOSÍTÁS

Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 20% önrészt tartalmaz.INDULÁSI IDŐPONTOK ÉS ÁRAK

Az árkalkuláció gombra kattintva ellenőrizheti, hogy van-e szabad hely az Ön által megadott szempontok szerinti utazásra és online le is foglalhatja azt!

Indulás Nap/Éj Utazás Ellátás Ár Árkalkuláció
2019.05.08
last minute
 6/4repülőreggeli 144 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.05.08
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.05.12
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.05.15
last minute
 6/4repülőreggeli 99 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.05.15
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.05.19
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.05.22
last minute
 6/4repülőreggeli 74 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.05.22
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.05.26
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.05.29
last minute
 6/4repülőreggeli 99 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.05.29
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.02
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.05
last minute
 6/4repülőreggeli 74 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.05
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.09
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.12
last minute
 6/4repülőreggeli 74 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.12
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.16
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.19
last minute
 6/4repülőreggeli 99 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.19
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.23
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.26
last minute
 6/4repülőreggeli 99 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.26
last minute
 9/7repülőreggeli 174 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.06.30
last minute
 9/7repülőreggeli 119 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.03
last minute
 6/4repülőreggeli 129 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.03
last minute
 9/7repülőreggeli 129 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.07
last minute
 9/7repülőreggeli 234 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.10
last minute
 6/4repülőreggeli 99 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.10
last minute
 9/7repülőreggeli 129 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.14
last minute
 9/7repülőreggeli 129 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.17
last minute
 6/4repülőreggeli 119 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.17
last minute
 9/7repülőreggeli 129 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.21
last minute
 9/7repülőreggeli 164 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.24
last minute
 6/4repülőreggeli 139 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.24
last minute
 9/7repülőreggeli 129 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.28
last minute
 9/7repülőreggeli 129 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.31
last minute
 6/4repülőreggeli 99 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.07.31
last minute
 9/7repülőreggeli 174 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.08.04
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.08.07
last minute
 6/4repülőreggeli 144 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.08.07
last minute
 9/7repülőreggeli 139 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.08.11
last minute
 9/7repülőreggeli 144 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.08.14
last minute
 6/4repülőreggeli 129 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.08.14
last minute
 9/7repülőreggeli 119 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.08.18
last minute
 9/7repülőreggeli 134 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.08.21
last minute
 6/4repülőreggeli 109 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.08.21
last minute
 9/7repülőreggeli 119 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.08.25
last minute
 9/7repülőreggeli 179 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.08.28
last minute
 6/4repülőreggeli 109 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.08.28
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.01
last minute
 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.04
last minute
 6/4repülőreggeli 149 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.04
last minute
 9/7repülőreggeli 104 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.08
last minute
 9/7repülőreggeli 124 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.11 6/4repülőreggeli 149 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.11 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.15 9/7repülőreggeli 124 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.18 6/4repülőreggeli 109 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.18 9/7repülőreggeli 124 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.22 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.25 6/4repülőreggeli 149 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.25 9/7repülőreggeli 124 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.09.29 9/7repülőreggeli 159 900 Ft-tól Árkalkuláció

Képek


Sevenart