Keresés úti cél szerint

Délkelet-ázsia / Dél-Kelet Ázsia / Ázsia / Dubai - Sri Lanka körutazás ***

Délkelet-ázsia / Dél-Kelet Ázsia / Ázsia / Dubai - Sri Lanka körutazás ***

Ellátás

Reggeli

Leírás


Travel information (red box)

Időpont: Okt. 31 - Nov. 9.

379 900 Ft
Jeep Safari 6 fős autókban a Minerya Nemzeti Parkban - az ár tartalmazza

Külön fizetendő:
repülőtéri illeték 99 900 Ft
repülőtéri transzfer 9 900 Ft
belépőjegyek árát Sri Lankán 36 000 Ft

Sri Lankai vízumot 15 000 Ft

személyes kiadások és a borravaló (Sri Lankán kb. 4-5 usd/fő/nap)
1 ágyas szoba felár : 120 000 Ft

helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó (Dubai) kb. 20-25 dirham/szoba/éj

Fakultatív program lehetőségek


BurjKhalifa felhőkarcoló 124. emeletén található kilátóközpont meglátogatása   15 500 Ft
Félnapos sivatagi szafari büfévacsorával  16 000 Ft


Program

1. nap  Elutazás Budapestről az Emirates menetrendszerinti járatával. Érkezés Dubaiba, a helyszínen magyarul beszélő idegenvezetőnk várja, majd transzfer a szállodába. Éjszaka 4*szállodában

2. nap Félnapos városnézésre indulunk a régi Dubai nyomában, a program során busszal felkeressük a Dubai Creek öblöt, a Bastakia történelmi negyedet, ahol a régi széltornyos házak tekinthetőek meg.Az öbölből kiindulva vízre szállunk és hajózunk egy tradicionális fából készült abra hajón.A túra folytatása során ellátogatunk a színes forgatagú fűszerpiacra és az arany bazárba.Fakultatív program: BurjKhalifa 124. emeletén találhatókilátóközpont meglátogatása.  Délután szabadprogram vagy Sivatagi Szafarifakultatív programlehetőség. Éjszaka 4*szállodában

3. nap  A reggelit követően transzfer a repülőtérre majd elutazás Dubaiból menetrendszerinti járattal Colomboba. Érkezés a Bandaranayake Nemzetközi repülőtérre, ahol partnerünk képviselője várja utasainkat, majd transzfer Colomboba a szálláshelyünkre. Kora délután megismerkedünk a várossal: Gangarama Buddhista templom, úszópiac, Szabadságtér stb. Éjszaka Colombo 3* szállodájában

4. nap  A reggelit követően meglátogatjuk a Pinnawala elefánt árvaházat, ahol a látogatóknak lehetőségük van közelről látni az elefántokat. Ha szerencsénk van még elefántetetést is láthatunk. Következő állomásunk Sigiriyaban a gránit sziklára épült oroszlános sziklaerőd, aminek a tetején a lenyűgöző panoráma mellett a korábbi királyi palota romjait csodálhatjuk meg. Éjszaka Sigiriya vagy Habarana 3* szállodájában.

5. nap    Aszállodai szobák elhagyását követően a közel 9000 hektáron elterülő Mineyra Nemzeti parkba indulunk, ahol 6 fős jeepekbe átszállva elefánt szafarira indulunk. A felejthetetlen élményt követően délután ellátogatunk és megtekintjük a világörökség részét képező korábbi királyi fővárost Polonnaruwát, mely a XI-XII. sz.-ban volt a szingaléz birodalom virágzó központja. Éjszaka Sigiriya vagy Habarana 3* szállodájában.

6. nap   A reggelit és a fűszerkert meglátogatását követően elutazunk Kandybe, amely a buddhizmus egyik szent helye és egyben Sri Lanka kulturális központja. A Fog temploma és a hozzákapcsolódó épületei az Unesco világörökségének része. A templom bejárását követően egy srilankai táncok bemutatóját tekintjük meg. Éjszaka Kandy 3* szállodájában.

7. nap  A reggelit követően egy teaültetvény mellett található gyárat látogatunk meg, ahol megismerkedhetünk a gyártási folyamatokkal és közben megkóstolhatjuk a teákat. Hosszabb utazásunkat követően jutunk el Neggomboba. Az érkezést követően pihenés a tengerparton, barangolás egyénileg a halászfaluban, megismerhetjük a negombói halászok életét, megcsodálhatjuk vagy megkóstolhatjuk az óceánból frissen kihalászott halak, rákok ezerféle fajtáit. Éjszaka Negombo 3* szállodájában.

8. nap  Negombobóltranszfer a tengerpartra és pihenés a Sri lankai tengerparton. Vacsora a szállodában. Éjszaka Sri Lanka tengerpartján 3* szállodájában.

9. nap A reggelit követően szabadprogram és pihenés. Vacsora a szállodában majd a szobák elhagyását követően összepakolunk és elindulunk a repülőtérre.

10. nap       Megérkezés a repülőtérre majd éjjel elutazás Budapestre menetrendszerinti járattal. Érkezés a délelőtti órákban Budapestre
INDULÁSI IDŐPONTOK ÉS ÁRAK

Az árkalkuláció gombra kattintva ellenőrizheti, hogy van-e szabad hely az Ön által megadott szempontok szerinti utazásra és online le is foglalhatja azt!

Indulás Nap/Éj Utazás Ellátás Ár Árkalkuláció
2019.10.31 10/9RepülöReggeli 369 900 Ft-tól Árkalkuláció

Képek


Sevenart