Keresés úti cél szerint

Egyesült Arab Emirátusok / Dubai / Hotel Sheraton Jumeirah Beach ***** Dubai (Wizzair járattal Budapestről)

Egyesült Arab Emirátusok / Dubai / Hotel Sheraton Jumeirah Beach ***** Dubai (Wizzair járattal Budapestről)

Az exkluzív szálloda Dubai tengerparti szakaszán, a csodálatos Marina városrészben, a finomhomokos tengerparton helyezkedik el egy trópusi kertben. A népszerű ´The Walk´ sétány innen indul, lélegzetelállító sétát tehetünk a felhőkarcolók tövében a varázslatos tengerparton. Az elegáns és modern szálloda magas színvonalú szolgáltatásaival, ízléses szobáival mind a nyaraló, mind az üzleti célból Dubaiba érkező vendégek igényeit kielégíti.

Ellátás

Reggeli

LeírásAz exkluzív szálloda Dubai tengerparti szakaszán, a csodálatos Marina városrészben, a finomhomokos tengerparton helyezkedik el egy trópusi kertben. A népszerű ´The Walk´ sétány innen indul, lélegzetelállító sétát tehetünk a felhőkarcolók tövében a varázslatos tengerparton. Az elegáns és modern szálloda magas színvonalú szolgáltatásaival, ízléses szobáival mind a nyaraló, mind az üzleti célból Dubaiba érkező vendégek igényeit kielégíti.

Régió: Egyesült Arab Emirátusok, Dubai
Kiutazási forma: repülő
Út típusa: nyaralás
PROGRAM

Első nap: Budapest-Dubai
Érkezés a menetrend függvényében Dubai Al Maktoum repülőtérre, ahol a magyar nyelvű képviselő fogadja az utasokat, ezt követően transzfer a foglalt szállodába, bejelentkezés.

Nyaralás Dubaiban
Magyar nyelvű fakultatív programokon való részvételi lehetőség: Dubai városnézés, Abu Dhabi városnézés, sivatagi szafari, vízipark vagy az emirátus egyéni felfedezése.

Utolsó nap: Dubai-Budapest
A menetrendhez igazodva a magyar nyelvű képviselő bonyolítja a reptéri transzfert, hazautazás, érkezés Budapestre a menetrend szerint.ALAPÁR TARTALMAZZA

Repülőjegyet a Wizzair menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataira Budapest – Dubai (DWC) – Budapest útvonalon, szállást a választott turnusra a megadott ellátással, valamint személyenként 1 db kézipoggyászt (max 10 kg, 55x40x23 cm) és szobánként 1 db feladott poggyászt (max. 32 kg), Dubai esetén magyar nyelvű reptéri transzfert és asszisztenciát, egyéb Emírség foglalása esetén angol nyelvű reptéri transzfert és magyar telefonos asszisztenciát.
A részvételi díj november 1. utáni indulás esetén szobánként 1 db max. 20 kg-os feladott poggyászt tartalmaz!
A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.ALAPÁR NEM TARTALMAZZA

Repülőtéri illetéket (kötelezően fizetendő - VÁLTOZHAT!), baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket illetve a kötelező útlemondási biztosítást. Fedélzeti ellátás térítés ellenében vehető igénybe a repülőgépen. A helyszínen üdülőhelyi díj fizetendő, melynek összege a szálláshely kategóriájától függően 3-6 USD/fő/éj. A szállodák depozitot kérhetnek a helyszínen, melynek összege kategóriától függően 100-700 USD-nek megfelelő AED.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!
A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik – normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is.

A kézipoggyász abban az esetben vihető fel garantáltan a fedélzetre, ha felár ellenében kérnek elsőbbségi beszállást; vagy ha a kézipoggyász nem haladja meg a 40x30x18 cm méretet. Minden más esetben, a reptérre érkezéskor a check in pultnál a kézipoggyászt kötelezően, díjmentesen fel kell adni. Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben az a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik! Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az 55x40x23 cm méretű kézipoggyászon kívül további 1 darab 40x30x18 cm méretű kis kézi táska is vihető személyenként. (ami a kézipoggyásszal együtt garantáltan felvihető a fedélzetre.)

A részvételi díjban szereplő feladott poggyászon túl, extra poggyász vásárlása esetén a weboldalon szereplő díjak csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényesek, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!VÁRHATÓ KÖLTSÉGEK A HELYSZÍNEN

Dubaiban az üdülőhelyi díj kb. 3-6 USD/fő/éj. Továbbá depozitot kérhet a szálloda, melynek összege változó, min 100-300 USD-nek megfelelő AED (dirham) (3-4*-os hotel esetén kb. 500 USD, magasabb kategóriában 500-700 USD-nek megfelelő AED).

KIUTAZÁS

repülő

Budapest – Dubai - Budapest útvonalon, a Wizzair közvetlen járatával, amely fedélzeti ellátást nem tartalmaz. Érkezés a DWC/ Al Maktoum nemzetközi reptérre (Dubai központi városrészeitől kb. 30 km). A helyszíni transzfer létszámtól függően autóbusszal vagy személygépkocsivalA TERÜLETRŐL

A hét emírséget magába foglaló Egyesült Arab Emírségek Délnyugat-Ázsiában az Arab-félsziget délkeleti részén található. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol teljes harmóniát alkotva keveredik az Ezeregy éjszakából elképzelt arab hagyományvilág napjaink legmagasabb színvonalú technikai fejlettségével. A tradicionális arab épületek remekül megférnek az elegáns luxusszállodák, az elképesztő felhőkarcolók és a hatalmas bevásárlóközpontok mellett. A gyönyörű tengerpartok, a zöldellő oázisok, a sivatag és a hegyek, a nyüzsgő városokban rejlő változatos programlehetőségek révén minden nap más és más élményben részesülhetünk. DUBAI: Az egykor a gyöngyhalászok és a beduin törzsek lakhelyéül szolgáló emirátus a számtalan innovatív, nagyszabású építészeti és egyéb beruházásaival vált ismertté, ma már jövedelmének egyik legnagyobb részét a turizmus adja. A sivatag közepén lévő lenyűgöző város a Jumeirah Beach finomhomokos tengerpartjával, lélegzetelállító szállodái pedig a modern keleti pompa minden kényelmével várják a vendégeket. Érdemes megtekinteni a legdinamikusabb közel-keleti városfejlesztés pazar építményeit, a világ legmagasabb épületét, a Burj Kalifa felhőkarcolót, a „The Palm” mesterséges szigetet, a csavart Infinity tornyot és természetesen a Burj Al Arab szálloda lenyűgöző épületét, de nem szabad kihagyni ennek ellentéteként Dubai legszebb – és egyben az egyetlen, mely nem muzulmán vallásúak számára is nyitva álló – mecsetét, a Jumeirah Nagymecsetet. A város a vásárlási és szórakozási lehetőségek elképesztő tárházát kínálja: fergeteges kalandokat ígérő vízi vidámparkok vagy vásárlással egybekötött síelés a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában – Dubai mindenki számára tartogat új élményeket!

VÍZUM

A Konzuli Szolgálat honlapján szereplő információ alapján az beutazási szabályok a következők: „Beutazási, tartózkodási és munkavállalási feltételek: 2014. március 22-től magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes magánútlevéllel előzetesen beszerzett vízum nélkül léphetnek be az Egyesült Arab Emírségekbe. A belépéskor díjmentesen kiállított vízum 30 napos tartózkodást tesz lehetővé, ami egy alkalommal további 30 nappal meghosszabbítható (a meghosszabbítást a lejárat előtt, személyesen lehet kérvényezni az idegenrendészeti hatóság (General Directorate of Residence and Foreigners' Affairs), dubai vagy abu dhabi ügyfélszolgálatán. Figyelem! Az útlevélben szereplő izraeli pecsét esetén a belépést megtagadhatják!

BIZTOSÍTÁS

Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 20% önrészt tartalmaz.INDULÁSI IDŐPONTOK ÉS ÁRAK

Az árkalkuláció gombra kattintva ellenőrizheti, hogy van-e szabad hely az Ön által megadott szempontok szerinti utazásra és online le is foglalhatja azt!

Indulás Nap/Éj Utazás Ellátás Ár Árkalkuláció
2018.09.29
last minute
 9/7repülőreggeli 366 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.10.02
last minute
 6/4repülőreggeli 307 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.10.02
last minute
 9/7repülőreggeli 407 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.10.06
last minute
 9/7repülőreggeli 407 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.10.09 6/4repülőreggeli 349 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.10.09 9/7repülőreggeli 437 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.10.13 9/7repülőreggeli 417 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.10.16 6/4repülőreggeli 313 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.10.16 9/7repülőreggeli 437 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.10.20 9/7repülőreggeli 417 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.10.23 6/4repülőreggeli 409 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.10.23 9/7repülőreggeli 669 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.10.30 9/7repülőreggeli 669 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.01 9/7repülőreggeli 669 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.03 9/7repülőreggeli 529 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.06 6/4repülőreggeli 349 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.06 9/7repülőreggeli 529 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.08 7/5repülőreggeli 324 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.08 9/7repülőreggeli 529 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.10 7/5repülőreggeli 419 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.10 9/7repülőreggeli 529 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.13 6/4repülőreggeli 349 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.13 9/7repülőreggeli 529 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.15 7/5repülőreggeli 324 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.15 9/7repülőreggeli 437 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.17 7/5repülőreggeli 419 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.17 9/7repülőreggeli 529 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.20 6/4repülőreggeli 349 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.20 9/7repülőreggeli 529 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.22 7/5repülőreggeli 419 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.22 9/7repülőreggeli 529 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.24 7/5repülőreggeli 419 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.24 9/7repülőreggeli 529 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.27 6/4repülőreggeli 349 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.27 9/7repülőreggeli 529 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.29 7/5repülőreggeli 419 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.11.29 9/7repülőreggeli 529 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.01 7/5repülőreggeli 317 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.01 9/7repülőreggeli 407 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.04 6/4repülőreggeli 272 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.04 9/7repülőreggeli 407 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.06 7/5repülőreggeli 317 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.06 9/7repülőreggeli 407 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.08 7/5repülőreggeli 317 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.08 9/7repülőreggeli 407 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.11 6/4repülőreggeli 272 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.11 9/7repülőreggeli 407 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.13 7/5repülőreggeli 317 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.13 9/7repülőreggeli 407 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.15 7/5repülőreggeli 317 900 Ft-tól Árkalkuláció
2018.12.15 9/7repülőreggeli 407 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.05 7/5repülőreggeli 324 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.05 9/7repülőreggeli 417 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.08 6/4repülőreggeli 278 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.08 9/7repülőreggeli 417 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.10 7/5repülőreggeli 324 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.10 9/7repülőreggeli 417 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.12 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.12 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.15 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.15 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.17 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.17 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.19 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.19 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.22 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.22 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.24 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.24 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.26 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.26 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.29 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.29 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.31 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.01.31 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.02 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.02 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.05 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.05 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.07 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.07 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.09 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.09 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.12 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.12 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.14 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.14 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.16 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.16 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.19 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.19 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.21 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.21 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.23 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.23 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.26 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.26 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.28 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.02.28 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.02 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.02 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.05 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.05 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.07 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.07 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.09 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.09 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.12 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.12 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.14 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.14 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.16 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.16 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.19 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.19 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.21 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.21 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.23 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.23 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.26 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.26 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.28 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.28 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.30 7/5repülőreggeli 353 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.03.30 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.04.02 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.04.02 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.04.06 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.04.09 6/4repülőreggeli 301 900 Ft-tól Árkalkuláció
2019.04.27 9/7repülőreggeli 456 900 Ft-tól Árkalkuláció

Képek


Sevenart